Γαλλία

«Ανάσα» για Καέν

«Ανάσα» στην προσπάθεια για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος πήρε η Καέν, νικώντας 1-0 τη Νανσί στο εξ αναβολής ντέρμπι ουραγών της 21ης αγωνιστικής του Championnnat.

Η Καέν νίκησε 1-0 τη Νανσί στο «Ντ’Ορνανό» σε εξ αναβολής ματς της 21ης αγωνιστικής του γαλλικού Championnat και πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα» στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία, αφού ξέφυγε με +1 από τις θέσεις των πλέι άουτ, ενώ πριν βρισκόταν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Εκεί, πλέον βρίσκεται η νικήτρια του Λιγκ Καπ του 2006, η οποία θα κάνει προσπάθεια να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις.

Οι νικητές είχαν την πρωτοβουλία στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και σκόραραν με τον Ροντελίν στο 23’, εκμεταλλευόμενοι στη συνέχεια την αποβολή του Μαουσάσα στο 78’.


ΚΑΕΝ: Βερκούτρ, Ντα Σίλβα, Γιαχία, Αντεοτί, Γκιλμπέρ, Ντελαπλάς, Μπεσάρ, Μαλμπράν (46’ Σεουμπέ), Φερέ, Σαντινί, Ροντελίν (88’ Ντόνγκο)

ΝΑΝΣΙ: Σεμίκ, Κουφό, Μπαντίλα, Μαουσάσα, Ντιανέ (85’ Χατζί), Πεντρετί, Σετού, Ρόμπιτς (60’ Κουρά), Πιγιό, Μαντάν, Γκουϊντελεγέ (69’ Ντιά)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x