Stoiximan Super League

Αναστασίου 2018!

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός η επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Αναστασίου μέχρι το 2018, με τον Ελληνα τεχνικό να βάζει νέους στόχους.

Συνεχίζει και επισήμως στον πάγκο του Παναθηναϊκού μέχρι το 2018 ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός του "τριφυλλιού", που ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι του 2013, υπέγραψε μέχρι το 2018 και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Μάλιστα, γίνεται ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία των "πράσινων". Στις πρώτες του δηλώσεις, έκανε λόγο για "αλλαγή επιπέδου για να γίνουμε καλύτεροι", βάζοντας τους στόχους για τη νέα σεζόν.

Μετά τον Αναστασίου, θα ακολουθήσει ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος θα υπογράψει για έναν ακόμη χρόνο. Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και μένουν μόνο τα τυπικά.

H ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος θα παραμείνει πλέον στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

inner

Οι δηλώσεις του Αναστασίου μετά το νέο τριετές συμβόλαιό του:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και την διοίκηση του συλλόγου γι' αυτή την εμπιστοσύνη που αποδείξαμε από την πρώτη μέρα. Θεωρώ μεγάλη ευθύνη και παράλληλα μεγάλη υποχρέωση, από πλευράς δικιάς μου, να μπορέσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι την επόμενη σεζόν και να ανέβουμε επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος, να γινόμαστε καλύτεροι».

Για το αν είναι προσωπικός στόχος ή ομαδικός, είπε: «Δεν είναι κάτι προσωπικό, είναι αυτό που ταιριάζει στο σύλλογο και όταν εκπροσωπείς έναν τέτοιο σύλλογο πρέπει να έχεις στόχο να πας πιο ψηλά. Μπήκαν οι βάσεις και επόμενος στόχος είναι να πάμε καλά στην Ευρώπη και να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Για μένα μετράει η δουλειά. Δεν θέλω να μιλάω πολύ, προτιμώ να κάνω δουλειά».

Για το τι περιμένει και τις μεταγραφές: «Μεγαλύτερη διάρκεια και μεγαλύτερη προσπάθεια απ' όλους μας. Χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα για να ανέβουμε επίπεδο. Έχουμε συζητήσει με τον κ. Φύσσα και τον κ. Βόκολο και ξέρουμε όλοι τι χρειάζεται και γίνοται προσπάθειες για να ανέβει επίπεδο η ομάδα».

Τέλος, για το πόσο εύκολο είναι να χειριστεί ένα νεανικό ρόστερ, υπογράμμισε: «Δεν είναι καθόλου εύκολο όταν έχεις να κάνεις με νέους χαρακτήρες και ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με παιδιά γιατί οι περισσότεροι ήταν παιδιά. Κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα είναι δύσκολο να τα επαναλαμβάνεις. Είμαστε όμως πάνω από τα παιδιά, υπάρχει όρεξη και είμαστε όλοι διψασμένοι για ακόμα περισσότερα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x