Europa League

Αναστασίου: «Αν ο Άγιαξ επιδιώξει το ωραίο ποδόσφαιρο, δεν έχει καμία τύχη με τον Παναθηναϊκό»!

Αρκετά επιθετικός θα πρέπει να εμφανιστεί ο Άγιαξ απέναντι στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να έχει πιθανότητες να πάρει τη νίκη στη Λεωφόρο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Άγιαξ θα πρέπει να κυνηγήσει την ουσία και όχι το καλό ποδόσφαιρο, προκειμένου να έχει τύχη απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου στον Τύπο της Ολλανδίας.

Επίσης, ο πρώην τεχνικός των «πράσινων» και νυν της Ρόντα τόνισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαδικασία προσαρμογής.

«Ο Παναθηναϊκός μετρά μόλις ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και έχει πολλούς καινούριους παίκτες. Από την άλλη και ο Άγιαξ ψάχνει αυτή τη στιγμή το κατάλληλό του σχήμα, αλλά ξέρω όμως κάτι καλά: Εάν ο Άγιαξ πάει στην Αθήνα για να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, δεν έχει καμία τύχη», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου στον Τύπο της Ολλανδίας και πρόσθεσε:

«Οι ελληνικές ομάδες κάνουν τα πάντα για τη νίκη. Παίζουν πονηρά και δεν χρησιμοποιούν μόνο τα πόδια τους. Ο Άγιαξ θα πρέπει να εμφανιστεί πολύ επιθετικός για να είναι σε θέση να διεκδικήσει τη νίκη».

Τέλος, ο Έλληνας προπονητής ερωτήθηκε για τους λόγους που άφησε το «τριφύλλι»: «Το πλάνο που είχαμε, ήταν να χτίσουμε μία νέα ομάδα που θα βασίζεται σε νεαρούς παίκτες. Όπως ο Άγιαξ, έτσι και ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλές ακαδημίες, από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Όμως, δεν εξελίχθηκαν καλά τα πράγματα και ένιωθα άβολα και ανασφαλής. Οι οπαδοί στην Ελλάδα αποφασίζουν διάφορα στις ομάδες. Δρουν λες και τους ανήκει η ομάδα. Έρχονται ακόμη και στις προπονήσεις, προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις από τους προπονητές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x