Κύπελλο Ελλάδας

Αναστασίου: «Κατεβάσαμε διακόπτη»

Προβληματισμένος από την καθίζηση του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τα Χανιά, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει μέσα απ’ τα χέρια του τη νίκη, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

Στην αγωνιστική μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και τα Χανιά κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και ν’ αποσπάσουν το 2-2, στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

«Κατεβάσαμε διακόπτη. Δεν ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Ένα ματς που θα μπορούσαμε να βάλουμε 4-5 γκολ, έγινε όπως έγινε. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά αποδείχθηκε και πάλι ότι θέλουμε δουλειά στο θέμα της νοοτροπίας», τόνισε ο τεχνικός των «πράσινων στον «OTE TV» αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Ερωτώμενος, δε, για τον Σωτήρη Νίνη και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με αμιγώς ελληνική ενδεκάδα για πρώτη φορά από το 1991, σημείωσε:

«Είναι σημαντικό για μας να δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε Έλληνες παίκτες και παιδιά από τις ακαδημίες. Ο Σωτήρης ήταν καλός, προσπάθησε και κάποια στιγμή κουράστηκε. Είναι πολύς καιρός οι οκτώ μήνες απουσίας και θα χρειαστεί κάποιο διάστημα μέχρι να επανέλθει πλήρως».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x