Europa League

Αναστασίου στον ΣΠΟΡ FM: «Είναι έτοιμη η ΑΕΚ και μπορεί να προκριθεί»

Μπορεί να έχρισε ισχνό φαβορί τη Μπριζ, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου, έδωσε μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στην ΑΕΚ που τόνισε πως χρειάζεται τύχη και υπομονή, για να περάσει τη βέλγικη ομάδα.

Δύσκολη αποστολή έχει η ΑΕΚ απέναντι στη Μπριζ, αλλά για τον Γιάννη Αναστασίου με τύχη και προσήλωση στο πλάνο, η «Ένωση» μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Προβλέψιμη ομάδα χαρακτήρισε τους Βέλγους ο προπονητής της Κορτράικ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου στον ΣΠΟΡ FM

Για τις βελγικές ομάδες: «Γενικά τα τελευταία χρόνια το βελγικό ποδόσφαιρο έχει δυναμώσει και αυτό φαίνεται και στην Ευρώπη. Ουσιαστικά οι μεγάλες ομάδες έχουν χάσει τη δύναμη τους και έχει μικρύνει η διαφορά με τις άλλες ομάδες που έχουν εξελιχθεί και έχουν βελτιωθεί. Υπάρχουν ομάδες που μπορούν να προσελκύσουν παίκτες και πλέον γίνεται αρκετά ενδιαφέρον και το πρωτάθλημα».

Για την Μπριζ: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για καμία ομάδα. Η Μπριζ θα παίξει το κλασικό 4-3-3, αλλά είναι ένα σύστημα που δεν ταιριάζει γιατί είναι αργοί στην άμυνα. Έχει εμπειρία όμως από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε σχέση με την ΑΕΚ που δεν έχει πολλές παραστάσεις. Η Μπριζ είναι πιο έτοιμη γιατί έχει καλύτερο ρυθμό, αλλά και η ΑΕΚ το θέλει πολύ και αν έχει την ίδια ετοιμότητα και την τύχη, μπορεί να τα καταφέρει»

Για το αδύναμο στοιχείο της Μπριζ: «Πρέπει να τους πιέσεις ψηλά ώστε να χάνουν τις μπάλες και να τους χτυπήσεις στην αντεπίθεση, αφού είναι αργοί οι αμυντικοί τους. Ο κάθε προπονητής ξέρει καλύτερα την ομάδα του και κάνει τις επιλογές του. Πάντα υπάρχει ένα πλάνο και αυτό θα το έχει η ΑΕΚ. Ο προπονητής ξέρει τι πρέπει να κάνει. Η Μπριζ είναι προβλέψιμη ομάδα».

Για τον Παναθηναϊκό και τη Μπιλμπάο: «Η Μπιλμπάο είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή του, αλλά ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο. Αν ο Παναθηναϊκός βάλει ένα γκολ που μπορεί να το κάνει, όλα γίνονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x