Stoiximan Super League

Αναστασίου: «Θα δουλέψουμε πάνω στη φιλοσοφία του 4-3-3»

Για τον νέο Ατρόμητο που έχει στο μυαλό του, αλλά και για επόμενες μεταγραφικές αναζητήσεις μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου.

Για τις βλέψεις που έχει από τον Ατρόμητο που ετοιμάζει αυτή την περίοδο μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου, στο περιθώριο της σημερινής πρώτης προπόνησης της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα μεταγραφικά.

Αναλυτικά:

«Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που αναπτύσσεται και εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια και ήταν ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ. Θέλω να βάλω κι εγώ κάποια λιθαράκια για να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, με καλή κυκλοφορία και πρέσινγκ, ταχύτητα και να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Θα παραμείνουμε περισσότερο σε φιλοσοφία του 4-3-3 και από εκεί και πέρα θα προσθέσουμε και κάποια κομμάτια για να γίνουμε καλύτεροι», ανέφερε ενώ για τις μεταγραφές είπε: «Στο επιθετικό κομμάτι είμαστε καλά, αλλά θέλουμε μία με δύο προσθήκες στο δημιουργικό, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ενίσχυση στην άμυνα αυτή τη στιγμή».

Για τον κόσμο του Ατρόμητου είπε: «Ο κόσμος είναι σημαντικός παράγοντας για την ομάδα και έχει δείξει ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Τον θέλουμε κοντά μας γιατί ο Ατρόμητος είναι οικογένεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x