Stoiximan Super League

«Αναστήθηκε» η Κέρκυρα!

Με μία εβδομάδα καθυστέρηση... βρήκε τον εαυτό της η Κέρκυρα! Οι Φαίακες επικράτησαν 1-0 του αδιάφορου και με πολλές αλλαγές Πανιωνίου, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα

Τέλος καλό, όλα καλά για την Κέρκυρα.

Μετά από τέσσερα παιχνίδια όπου γνώρισαν ισάριθμες ήττες και μέτρησαν 0-14(!) γκολ, οι Φαίακες ξαναβρήκαν τον εαυτό τους.

Επικράτησαν 1-0 του αδιάφορου βαθμολογικά και ελλειπή Πανιωνίου και εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από την άλλη, οι κυανέρυθροι έπεσαν στην πέμπτη θέση (μετά τις νίκες Παναθηναϊκού-ΑΕΚ), αλλά έχουν ήδη κλείσει εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Το ματς

Με το καλημέρα η Κέρκυρα ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης, έχοντας σχεδόν μόνιμα στα πόδια της την μπάλα, δείγμα της διάθεσης, αλλά και του πόσο «άσχημα» είχε μπει στο ματς ο Πανιώνιος, για τον οποίο έκανε «μπαμ» πως δεν είχε τη χημεία και την ομοιογένεια λόγω των πολλών αλλαγών στη σύνθεσή του. Οι Φαίακες διατηρήθηκαν σε θέση «ελέγχου» και σιγά-σιγά άρχισαν να αυξάνουν την πίεσή τους, φτάνοντας μάλιστα στο «χρυσό» γκολ. Στο 26’, λοιπόν, ο Επστάιν πήρε το ριμπάουντ από ασθενή απόκρουση της κυανέρυθρης άμυνας και με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Γιαννιώτη για το 1-0. Αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους να προβληματίζουν και ουσιαστικά να μην βγάζουν αντίδραση.

«Φορτωμένος» μπήκε στην επανάληψη ο Πανιώνιος με στόχο ένα γρήγορο γκολ. Την μία, όμως, ο Ντιόγκο παρενέβη καθοριστικά στο σουτ του Κόρμπου, την άλλη ο ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε την κεφαλιά του Ταπόκο. Ο Μιλόγεβιτς θέλησε να «ταρακουνήσει» την ομάδα του και προέβη σε δύο γρήγορες αλλαγές, ωστόσο δεν κατάφερε να αλλάξει ουσιαστικά το «τσιπ». Μετά το 65’, η Κέρκυρα ξαναπήρε τα πάνω της και ήταν αυτή που έφτασε κοντά στο γκολ, την ώρα που οι Νεοσμυρνιώτες απλώς «παρατηρούσαν» και δεν απειλούσαν την αντίπαλη εστία. Στο 70’ ο Κέβιν βγήκε απέναντι από τον Γιαννιώτη αλλά σημάδεψε άουτ στο τετ-α-τετ, μην κάνοντας το 2-0, ενώ επτά λεπτά αργότερα ήρθε η τελευταία καλή φάση στο ματς, όταν ο Τουράμ από πλεονεκτική θέση σημάδεψε άουτ και δεν μπόρεσε να «σφραγίσει» την θετική του παρουσία με ένα γκολ.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Γκομές, Βενέτης, Ντιόγκο, Ιωάννου, Σιόντης, Επστάιν (91' Γεωργακόπουλος), Ανδρεόπουλος (78' Νίκιτς), Κέβιν (71' Ζορμπάς), Σπίνουλας, Τουράμ

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Μούκταρης, Κόρμπος, Μασούρας (75’ Μαχμούτοβιτς), Βλάχος, Μπεν, Σαββίδης, Γκιοάτα, Ταπόκο (58’ Καθάριος), Γεσίλ (58’ Λάμπρου)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x