Super League 2

Αναστόπουλος: «Άδικη η ισοπαλία»

Αποτέλεσμα το οποίο δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα του αγώνα ήταν το 1-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τον Άρη σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο.

Άδικο αποτέλεσμα η ισοπαλία για τον Άρη στο σημερινό του παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την πρεμιέρα της Football League υποστήριξε ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς.

«Αν μία ομάδα θα έπρεπε να κερδίσει ήταν ο Άρης. Η ισοπαλία δεν αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά, μετά το δεκάλεπτο είχαμε τις φάσεις, αλλά ήμασταν απρόσεχτοι», ανέφερε ο προπονητής των «κίτρινων» ο οποίος συνέχισε:

«Σε μία μοναδική φάση στο δεύτερο ημίχρονο, που η μπάλα θα πήγαινε αουτ, δεχθήκαμε το γκολ. Σε καμία περίπτωση το 1-1 δεν αποτυπώνει την εικόνα. Ηδη τα Τρίκαλα έχασαν 3-1. Οι έδρες είναι πολύ δυνατές,. Χρειάζεται προσπάθεια και αποτελεσματικότητα. Αυτό το μήνα υπάρχουν έξι ματς, πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για να αντεπεξέλθουμε», υποστήριξε και συνέχισε:

«Ηταν φυσικό επόμενο η Καρδίτσα είναι μία δυνατή ομάδα στην έδρα της, παίζει ψυχωμένα. Μπήκαμε χαλαρά. Με αυτά τα στοιχεία που ανέφερα είχε τον έλεγχο. Ηρεμήσαμε μετά, είχαμε τις φάσεις, αλλά στη τελική πάσα δεν ήμασταν προσεκτικοί. Κακός υπολογισμός του Σωκράτη στη φάση του πέναλτι γιατί θα πήγαινε άουτ η μπάλα. Σαν εικόνα ήμασταν καλύτεροι από τον Αιγινιακό. Το έπαιξα καλά δεν μου λέει τίποτα».

Τέλος ο Νίκος Αναστόπουλος υποστήριξε για τη συνέχεια της σεζόν:

«Πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι. Ήταν πρεμιέρα, πάντα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Εύχομαι στην Καρδίτσα να πετύχει τον στόχο της γιατί έχει μία δυνατή έδρα με κόσμο», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x