Stoiximan Super League

Αναστόπουλος: «Οι Άγγλοι θύμισαν Γερμανούς χθες»

Στο πείσμα και την προσπάθεια που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ στο χθεσινό παιχνίδι με την Ντόρτμουντ στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στο πείσμα και την προσπάθεια που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ στο χθεσινό παιχνίδι με την Ντόρτμουντ στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σε αυτό το κομμάτι θύμισαν Γερμανούς. Οι άγγλοι πάλεψαν μέχρι το τέλος. Δεν το παράτησαν το παιχνίδι», ανέφερε ο προπονητής του Άρη ο οποίος σχετικά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και επεσήμανε ότι θα ενισχυθεί αρκετά για τη νέα αγωνιστική σεζόν που θα αγωνίζεται στη Football League.

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

-Για το χθεσινό παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Ντόρτμουντ:

Παρά το γεγονός ότι αιφνιδιάστηκε η Λίβερπουλ με αποτέλεσμα να χάνει με 2-0 αρκετά νωρίς στο παιχνίδι, αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο. Ειλικρινά κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να γίνει η ανατροπή όταν δέχθηκε και το τρίτο γκολ. Σε αυτό το κομμάτι θύμισαν Γερμανούς. Οι άγγλοι πάλεψαν μέχρι το τέλος. Δεν το παράτησαν το παιχνίδι. Ωστόσο εμένα μου έκανε εντύπωση ότι καμία ομάδα δεν έδειξε σοβαρότητα στην άμυνα. Η Ντόρτμουντ έχει υπέρ της το 3-1. Και δεν έκανε κάτι. Και συνέχισαν να παίζουν ψηλά και οι δύο ομάδες. Είδαμε επίσης πόσο πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι παίζουν οι στημένες φάσεις στο παιχνίδι αυτό.

-Για τη Σεβίλλη:
Η Σεβίλλη εγώ πιστεύω ότι θα πάει τελικό. Είναι η τρίτη φορά που θα το κάνει.

-Για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ:
Δεν μπορείς να κάνεις πρόβλεψη. Εδώ εάν έλεγες ότι η Μπάγερν θα νικήσει μόνο 1-0 την Μπενφίκα δεν θα το πίστευε κανείς. Έχει κουράσει το στιλ της Μπάγερν. Και πλέον οι ομάδες ξέρουν πως θα το αντιμετωπίσουν.

-Για το Κύπελλο και την επανέναρξη του
Δεν είναι ωραίο να βλέπεις έναν τελικό μόνο με μαθητές. Μου άρεσε η πρόταση του Πανόπουλου για να ενισχυθούν οι άλλες ομάδες και χαίρομαι που οι μεγάλοι συμφώνησαν με την πρόταση του.

-Για τον Άρη:
«Έχει τελειώσει η άνοδος. Δεν γίνεται όταν είσαι ο Άρης να χαίρεσαι γιατί έκανες το αυτονόητο. Μπράβο όμως μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη σεζόν. Πλέον έχουμε μπει στην υπόθεση της εκκαθάρισης. Υπάρχουν ομάδες που δίνουν οντότητα στο πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους με αυτές τις ομάδες. Θα κάνουνε μια ομάδα επιπέδου Σούπερ Λίγκας. Θα ενισχυθούμε αρκετά για να μπορέσουμε να πάρουμε την άνοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x