Την ψυχολογία της ομάδας καλείται να φτιάξει ο Τάκης Λεμονής ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους, κάτι που τόνισε στον ΣΠΟΡ FM και ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός, εξέφρασε την άποψη ότι δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι στην πράξη άμεσα, αλλά ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παλέψει με ό,τι δυνάμεις έχει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για το αν προλαβαίνει ο Τάκης Λεμονής να αλλάξει κάτι: «Αγωνιστικά δεν προλαβαίνει να αλλάξει πολλά. Πρέπει να ρίξει το βάρος στο θέμα της ψυχολογίας για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για την φυσική κατάσταση της ομάδας: «Δεν μπορούμε με το μάτι να καταλάβουμε ποια είναι τα προβλήματα του Ολυμπιακού. Κάποιος που δεν ξέρει τι γίνεται σε μια ομάδα δεν μπορεί να βγάζει εύκολα συμπεράσματα, για τη φυσική κατάσταση. Είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει τον προπονητή του Ολυμπιακού».

Για την απομάκρυνση Χάσι: «Στην Ελλάδα δυστυχώς κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και δεν δικαιώνουν τα αποτελέσματα τον προηγούμενο προπονητή. Δεν έγινε σωστή προσέγγιση στα τελευταία παιχνίδια και ειδικά στο ντέρμπι που δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ. Οι ίδιοι παίκτες πριν από ένα διάστημα πετάγανε. Δεν νομίζω πως υπήρξε λάθος στον σχεδιασμό. Όταν τα αποτελέσματα είναι άσχημα, οι ευθύνες πάνε στον προπονητή. Πάντως δεν έκανε τη σωστή διαχείριση που θα έπρεπε να κάνει».

Για την έκβαση του πρωταθλήματος: «Ακόμα υπάρχουν τόσες αγωνιστικές. Δεν υπάρχει ομάδα που δεν θα χάσει βαθμούς. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, είναι πολύ νωρίς. Έχει μειωθεί η ψαλίδα με κάποιες ομάδες, αλλά πάντα ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε από τώρα για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Δεν λέει κάτι η διαφορά των πέντε βαθμών. Πάντως φέτος θα δούμε νομίζω ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στη μάχη της κορυφής».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ