Champions League

Αναστόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Η Παρτιζάν είναι καλή ομάδα αλλά όχι και μεγαθήριο»

Διαβάστε τι δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αναστόπουλος για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν.

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έναντι της Παρτιζάν εξέφρασε Νίκος Αναστόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην εκπομπή «Μπαμ και κάτω» υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι ενισχυμένοι από τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει και υπογράμμισε ότι δεν θα παίξει ρόλο το γεγονός ότι οι Σέρβοι θα έχουν δύο επίσημους αγώνες στα... πόδια τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» με τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη:

-για την Παρτιζάν:
«Δεν είναι σαν το παρελθόν. Είναι –σίγουρα- ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα εξαρτηθούν τα πάντα από το πώς θα είναι ο Ολυμπιακός. Είναι καλό που θα είναι κλειστή η θύρα των οργανωμένων οπαδών. Ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί με τις κινήσεις που έχουν γίνει. Δεν σημαίνει κάτι επειδή η Παρτιζάν θα έχει δύο επίσημα παιχνίδια περισσότερα. Το σημαντικότερο είναι σε τι ημέρα θα βρεθείς. Το θέμα είναι ότι είναι μια καλή ομάδα, δεν είναι μεγαθήριο. Υπάρχει διαφορά με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι το φόβητρο.
Αυτά που είχε πει και είχε υποσχεθεί ο Μαρινάκης τα κάνε. Έτσι ο Ολυμπιακός είναι προετοιμασμένος. Δεν έχω συμφέρον να πω ότι ο Μαρινάκης είναι ο καλύτερος πρόεδρος που πέρασε από τον Ολυμπιακό»

-Για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Η Νova έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορώ να διαβάσω ότι ο πρωταθλητής θα βγαίνει από τα πλέι-οφ και οι θέσεις της Ευρώπης. Είναι δυνατόν αυτά; Σε ποιο προηγμένο πρωτάθλημα συμβαίνουν αυτά;
Οι Ισπανοί το έκαναν αλλά και αυτοί το άλλαξαν. Εάν θέλεις να βρεις κίνητρα θα βρεις από αλλού. Ας αυξηθούν οι ομάδες που πέφτουν κατηγορία. Δηλαδή είναι δυνατό να χάσει μια ομάδα το πρωτάθλημα από τα πλέι-οφ όταν έχει πόσες νίκες διαφορά από τις άλλες ομάδες; Δεν γίνεται να προτείνει αυτά η NOVA. Η κατά τα άλλα συμπαθής Nova».

-Για τον Πανιώνιο και το χθεσινό παιχνίδι του:
«Για αυτή την χρονική στιγμή ήταν έτοιμος και κάλος γιατί πήρε το μαρς. Είχε απέναντί του μια ομάδα αδύνατη που δύσκολα θα μπορεί να ανατρέψει το σκορ του χθεσινού αγώνα. Είναι σημαντικό που ο Πανιώνιος είναι και πάλι στην Ευρώπη. Γίνεται μια σοβαρή δουλειά και προσπάθεια από όλους. Μέσα από τον Πανιώνιο αναδεικνύονται παίκτες και προπονητές»

-Για την κατάσταση των άλλων ομάδων:
«Ο Σάββας θα τους πάρει το πρωτάθλημα τον Νοέμβριο και πάλι. Οι ενισχύσεις που έχουν γίνει από τις ομάδες δεν είναι τέτοιες ου θα κάνει και τις άλλες ομάδες ανταγωνιστικές απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ κάνει κάτι με την επιστροφή του Μακ αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να πιάσει τόπο. Η ΑΕΚ έχει έναν κορμό, θα δούμε αν θα δυναμώσουν την ομάδα. Υπάρχει μια μεγάλη απώλεια του Αραούχο»».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x