Champions League

Αναστόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Κορυφαίος του γηπέδου ο Οφόε»

Μία καλοστημένη ομάδα στο γήπεδο, με κορυφαίο τον Οτζίτζα Οφόε, ήταν ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με τη Ριέκα, όπως δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν υπάρχει θέμα με Κέρκυρα», τόνισε.

Ένας πολύ καλά «διαβασμένος» και στημένος -από τον Μπέσνικ Χάσι- Ολυμπιακός εμφανίστηκε στη ρεβάνς με τη Ριέκα, όπως δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Έλληνας τόνισε πως ο Οτζίτζα Οφόε ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, άφησε αιχμές για τη δουλειά του Βίκτορ την περσινή σεζόν στους «ερυθρόλευκους», ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με την Κέρκυρα, για να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω»:

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Κέρκυρας: «Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν χρειάζεται να κάνουμε αυτοπροβολή. Δεν υπάρχει κανένα θέμα και καμία ενόχληση».

Για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Ριέκα: «Είδα μία ομάδα, η οποία αν εξαιρέσουμε τα δύο πρώτα 20λεπτα που μπήκε δυνατά η Ριέκα, που έτρεχε στο γήπεδο. Έκλεινε σωστά και καλά τους διαδρόμους και έφευγε σε γρήγορους αιφνιδιασμούς. Ο Οφόε ήταν κορυφαίος του γηπέδου, ανασταλτικά και επιθετικά. Μία εξαίρεση ήταν ο Κούτρης, αλλά δικαιολογείται και λόγω της απειρίας του. Αυτό το είδε ο Χάσι και το διόρθωσε. Από ‘κει και πέρα, στο γκολ έγινε ένα καλό κλέψιμο, πήγε η μπάλα στον Οφόε, ενώ ο Μάριν έκανε μία ωραία διαγώνια κίνηση. Ήταν ένας Ολυμπιακός που πρέσαρε καλά στον χώρο του κέντρου. Ο Ρομαό είναι πάντα ένα εργαλείο, αλλά η ομάδα έκανε κάτι αχρείαστα φάουλ που έφερναν τη Ριέκα στην περιοχή. Αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Τι να πούμε για πέρυσι με τον Βίκτορ, που κατέβαινε η ομάδα με Τσόρι, Φορτούνη και Ιντέγε και δεν ήξεραν που έπαιζαν. Ευτυχώς που έκανε την αλλαγή γρήγορα η διοίκηση και κατά κάποιον τρόπο προχώρησε ο Ολυμπιακός. Ποια προπόνηση από τον Βίκτορ; Πήγε στην Μπέτις και έφυγε, στην Λα Κορούνια το ίδιο. Αν ήταν Έλληνας προπονητής θα του απαγόρευαν την είσοδο στη χώρα... Υπάρχουν και αξιόλογοι Έλληνες προπονητές, αλλά στους ξένους δίνουμε πίστωση χρόνου».

Για το αν ο Ολυμπιακός χρειάζεται στόπερ: «Επειδή είμαι προπονητής δεν μπορώ να μιλήσω φιλολογικά. Αυτοί που έχουν στο μυαλό τους τον σχεδιασμό της ομάδας θα κριθούν στο τέλος».

Για τα όσα παρακολούθησε στις προπονήσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης: «Πέρυσι και πρόπερσι το έκανε. Όταν έρχονται οι παίκτες θέλουν διαχείριση από τον προπονητή. Έχει σημασία η διαχείριση και όχι τόσο η προπόνηση. Όταν έχεις μεγάλους και καλούς παίκτες, θέλεις διαχείριση. Στην τελευταία προπόνηση της Ατλέτικο είδα ότι ο Σιμεόνε μάζεψε την ενδεκάδα και επί 20 λεπτά σταυροπόδι συζητούσε με τους παίκτες. Όλοι αυτοί έχουν ένα αβαντάζ στην Ατλέτικο. Δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές τώρα η Ατλέτικο, αλλά υπάρχει ένας κορμός».

Για τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις: «Μακάρι να κερδίσουν και οι άλλοι. Να πάρουμε πόντους και να βγάλουμε δύο ομάδες στους ομίλους. Το έχουμε ανάγκη ως χώρα. Ευχή όλων μας είναι να νικήσουν οι ελληνικές ομάδες για να έχουμε πρόοδο. Όταν παίζουμε μεταξύ μας, τότε μπορούν να πουν ό,τι θέλουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x