Κύπελλο Ελλάδας

Ανατρεπτικός... Αστέρας στη Μυτιλήνη!

Μεγάλη νίκη -αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο- μέσα στη Μυτιλήνη επί της Καλλονής πέτυχε ο Αγροτικός Αστέρας, επικρατώντας 2-1 στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας.

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο άρχισε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις τη φετινή σεζόν ο Αγροτικός Αστέρας, επικρατώντας 2-1 της Καλλονής μέσα στη Μυτιλήνη, στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, χρειάστηκε να κάνουν την ανατροπή, καθώς στο τέλος του α' ημιχρόνου βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις στο 18' ο Παραΐμπα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Φράγκος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία του Βαφέα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αγροτικού Αστέρα ενώ στο 43' οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία για το 2-0, αλλά ο Σοφιάνης αστόχησε στο πλασέ που επιχείρησε.

Το β' ημίχρονο αποτέλεσε μία τελείως διαφορετική υπόθεση, αφού ο Αγροτικός πήρε μέτρα στο γήπεδο, πιέζοντας τους αντιπάλους του και μάλιστα βρήκε πολύ γρήγορα το γκολ, αφού στο 54' ο Τεγούσης ισοφάρισε, έπειτα από ασίστ του Ουνγιαλίδη. Η ανατροπή φαινόταν να είναι κοντά, αφού στο 81' ο Τεγούσης εκτέλεσε φάουλ από πολύ καλή θέση, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και τελικά στο 86' ο Τάι με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις

Καλλονή (Γιώργος Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Αποστόλου, Ποζατζίδης, Ντάλλας, Άντερσον Παραΐμπα, Γιώργου (74' Σάββα), Φράγκος, Κέρι (83' Λαμπράκης), Μπουρντουζάν (26' Σοφιάνης).

Αγροτικός Αστέρας (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Κυριακίδης (63' Κουκόλης), Βαφέας, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Χατζής (83' Γκέσιος), Φιλίπ, Πάτο, Πάλλας (51' Τάι), Τριανταφυλλάκος.

Η βαθμολογία
1. Αγροτικός Αστέρας 3 (2-1)
2. Ξάνθη 0
3. ΠΑΣ Γιάννινα 0
4. Καλλονή 0 (1-2)

Η 1η αγωνιστική

Καλλονή - Αγροτικός Αστέρας 1-2
(18' Φράγκος - 54' Τεγούσης, 86' Τάι)

ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη (26/10, 15:00)

Η 2η αγωνιστική (29/11):

Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα
Ξάνθη - Καλλονή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x