Γ' Εθνική

Ανατροπή από τον... Άρη!

Χρειάστηκε να μείνει δύο φορές πίσω στο σκορ και να παίξει με 10 παίκτες για να… γκαζώσει ο Άρης, που επιβλήθηκε με επική ανατροπή (3-2) του Λαγκαδά στην 23η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ασταμάτητος παραμένει ο Άρης, που επιβλήθηκε 3-2 του Λαγκαδά στην 23η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής, όμως χρειάστηκε να φέρει τα πάνω κάτω για να τα καταφέρει.

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται πλέον μια ανάσα απ’ την μαθηματική κατάκτηση της κορυφής, αφού, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό του δεύτερου Νέσου, αύξησαν ακόμα περισσότερο τη διαφορά.

Για να το καταφέρει, όμως, ζορίστηκε ιδιαίτερα, αφού ο Λαγκαδάς μπήκε αποφασισμένος να τον περιορίσει. Και παρά την απουσία ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αυτός που τελικά κατάφερε να σκοράρει πριν την ανάπαυλα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολίτη.

Ο Τάτος επανέφερε το ματς στα ίσα, στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, όμως ο Λαγκαδάς είχε και πάλι απάντηση, αφού ο Ντούγκα «πάγωσε» προσωρινά τους κιτρινόμαυρους στο 63’.

Από κει και πέρα, ο Άρης ανέβασε κατακόρυφα στροφές ισοφάρισε αρχικά με τον Καπνίδη στο 67’ και παρά την αποβολή του Μελισσά στο 76’, κατάφερε να φτάσει στην επική ανατροπή, με «χρυσό» σκόρερ τον Κυβελίδη.

ΑΠΕ Λαγκαδά: Καλογεράκης, Λεμονής, Ντόσης, Σακαλής, Καραμανλής, Παναγιωτούδης, Ντούγκα, Καρασταύρου, Κρυστάλλης (87’ Κράβαρης), Πολίτης, Ξανθόπουλος

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Καζναφέρης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Γεωργιάδης (73’ Κυβελίδης), Καλογέρης, Τάτος, Πόι (60’ Βούτσιας), Ντούνης (46’ Ενλουντούλου), Κόκε, Καπνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x