Stoiximan Super League

Ανατροπή κλίματος με νέα πρόσωπα θέλει ο Παϊροτζ

Τη στιγμή που η αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό θεωρείται δεδομένη, ο Παϊροτζ Πιεμπογκσαντ αναζητά νέα άφθαρτα πρόσωπα για τη νέα διοίκηση.

Μπορεί ο Παιρότζ Πιεμπογκσαντ να μην είναι Έλληνας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν του έχει μεταφερθεί το υποτονικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου του τριφυλλιού, που παραμένει επιφυλακτικός όσον αφορά τις εξελίξεις στην ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι της «Pan Asia» γνωρίζουν ότι δίχως τη στήριξη του κόσμου δεν μπορούν να καταφέρουν τίποτα για αυτό προβληματίζονται για την επόμενη μέρα. Μία από τις πρώτες ενέργειες των ιδιοκτητών θα είναι η αλλαγή των προσώπων στη διοίκηση. Η ανανέωση του διοικητικού σχήματος θα φέρει φρέσκα πρόσωπα τα οποία θα είναι αποδεκτά. Όπως αναφέρει η Livesport h δημοφιλία τους έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αναφερθεί ότι οι Καραγκούνης και Πιλάβιος που έχουν δεχτεί προτάσεις από την πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία δεν έχουν απαντήσει θετικά. Πάντως το επόμενο διάστημα η «Pan Asia» αναμένεται να παραχωρήσει μια συνέντευξη Τύπου, όπου θα ξεκαθαρίσουν πολλά θέματα για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x