Stoiximan Super League

Ανατροπή παραμονής για την Λαμία!

Με γκολ των Πίτι και Μπερτόλιο, η Λαμία έφερε... τούμπα αυτό του Μπέρτου και με τη νίκη της (2-1) επί της ΑΕΛ απομακρύνθηκε για τα καλά από την ζώνη του υποβιβασμού!

Λαμία... παραμονής!

Η ομάδα του Μάκη Χάβου επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Λάρισας και ξέφυγε για τα καλά από τη ζώνη του υποβιβασμού, κρατώντας παράλληλα στην... τσίτα την ΑΕΛ, η οποία παραμένει στο +3 από τον Λεβαδειακό και στο +2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αυτή τη στιγμή πάει στα μπαράζ.

Ο Μπέρτος έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (10’) με διαγώνιο πλασέ αλλά οι γηπεδούχοι έφεραν στο ίσα το ματς πολύ γρήγορα (21’) με πέναλτι του Πίτι. Το γκολ του Μπερτόλιο στην επανάληψη (56’)... τούμπαρε το σκορ και η Λαμία πήρε τη νίκη, η οποία την ανέβασε στους 27 βαθμούς!

Την ερχόμενη αγωνιστική η Λαμία φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό, με την Λάρισα να ταξιδεύει στην Κρήτη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ!

Το ματς



Πολύ καλός ο ρυθμός στο ξεκίνημα του ματς, με τις δύο ομάδες να μην δείχνουν διάθεση να κλειστούν και να ψάχνουν από νωρίς το γκολ. Κάτι που συνέβη και από τις δύο πλευρές! Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, λοιπόν, η ΑΕΛ πήρε το προβάδισμα και... πάγωσε το ΔΑΚ Λαμίας, με τον Μπέρτο να κάνει το διαγώνιο τελείωμα μέσα από την περιοχή και να σκοράρει, με τον Μελίσσα να κάνει κακή εκτίμηση της φάσης. Ωστόσο, η... χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε ένα δεκάλεπτο καθώς ο Καρανίκας έσπρωξε τον Πίτι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και ο Ισπανός να σκοράρει από αυτή, για το 1-1.

Τα δύο γρήγορα γκολ, όμως, αντί να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο το ματς, το... χάλασαν! Οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να προσέξουν τα νώτα τους, οι δυνατές μονομαχίες κυριαρχούσαν, κάτι που είναι ενδεικτικό και από τις τέσσερις κάρτες που βγήκαν από το τσεπάκι του διαιτητή. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μία αλλαγή για την Λαμία, με τον δημούτσο να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού και να δίνει την θέση του στον Μπλάζιτς. Λίγα πράγματα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, με τις δύο ομάδες να μην ρισκάρουν. Ωστόσο, η Λαμία βρήκε ξανά ένα γρήγορο τέρμα και έφερε... τούμπα το ματς! Ήταν το 56ο λεπτό όταν ο Ασούμπρε έκανε ωραία προσπάθεια και εξαιρετική κάθετη στον Μπερτόλιο, δίνοντάς του έτοιμο γκολ, με τον Αργεντινό να πλασάρει τον Κρίστινσον για την ανατροπή (2-1).

Η Λαμία είχε πετύχει τον σκοπό της, είχε πάρει το προβάδισμα και προσπάθησε να... σβήσει το ματς. Έπαιζε πιο συντηρητικά, ο Χάβος βοηθούσε την ομάδα του από τον πάγκο να γίνει πιο αμυντική και χάρη στον Μελίσσα, ο οποίος έκανε απίθανη επέμβαση στην καρφωτή κεφαλιά του Σικάβκα, κράτησε το τρίποντο της νίκης!

Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Σκόνδρας, Βάντερσον, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπεχαράνο, Δημούτσος (40’ λ.τ Μπλάζιτς), Πίτι (70’ Βασιλαντωνόπουλος), Ασούμπρε, Καραμάνος (88’ Τσούκαλος), Μπερτόλιο

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Ζίζιτς, Καρανίκας (84' Ζίβκοβιτς), Νούσιος (66’ Σικάβκα), Μπέρτος, Σεσέροβιτς (60’ Μπαργκάν), Νούνιτς, Γκοϊκοβιτς, Φατιόν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x