Europa League

Αναχώρησε για Γερμανία ο ΠΑΟΚ

Για το Γκελζενκίρχεν πέταξε (δίχως έξι παίκτες του) ο ΠΑΟΚ το πρωί της Τρίτης εν όψει της ρεβάνς με τη Σάλκε για τους «32» του Europa League. Σύνθημα για διπλό από τον κόσμο.

Ο ΠΑΟΚ αναχώρησε στις 10:30 από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για τη Γερμανία για το δεύτερο ματς (22/02, 19:00) με τη Σάλκε για τους «32» του Europa League, στη ρεβάνς του 0-3 της Τούμπας.

Στην αποστολή δεν είναι έξι από τα βασικά εργαλεία του Βλάνταν Ίβιτς που δεν θα αγωνιστούν για διαφορετικούς λόγους την Τετάρτη. Βαρέλα, Μάτος και Λέοβατς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών, οι Πρίγιοβιτς-Κάτσε επειδή δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα και ο τραυματίας Κάνιας.

Μαζί με την ομάδα ταξίδεψαν, όπως συνηθίζουν, οι Παντελής Κωνσταντινίδης, Μάλαμας Τεβεκέλης και Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ενώ ο Ζήσης Βρύζας θα μεταβεί στη Γερμανία με άλλη πτήση.

Στο αεροδρόμιο ήταν και ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, καθώς ο μπασκετικός ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη (22/02, 19:30) την Παρτιζάν για το Basketball Champions League στη ρεβάνς του 76-74 υπέρ των Σέρβων στην Πυλαία.

Το κλίμα στο αεροδρόμιο ήταν πολύ καλό και το «παρών» έδωσε και αρκετός κόσμος του «δικεφάλου του Βορρά» που θα ταξιδέψει με άλλες πτήσεις και φώναξε το γνωστό σύνθημα για διπλό στη Γερμανία.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x