Ελλάδα

«Δύο στα δύο» για την Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών

Με άνεση, η Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών νίκησε 3-0 εκτός έδρας την Ανδόρα κι έκανε το «2 στα 2» στα προκριματικά του EURO 2025.

Απόλυτη η Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε άνετα στην Ανδόρα 3-0 για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2025 και βρέθηκε στην κορυφή του τρίτου ομίλου.

Στο 18', η Μήτκου με εξαιρετική σέντρα βρήκε την Κόγγουλη, αλλά η προβολή της τελευταίας σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της Βάσκεθ.

Στο 44', η Σπυριδωνίδου μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τη Μάρκεθ κι η Σαρρή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-2 για την Ελλάδα.

Το δυνατό σουτ της Σπυριδωνίδου στο 48' σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της Βάσκεθ.

Στο 56’, η Σπυριδωνίδου έκανε το 0-2 με διαγώνιο σουτ από τη μεγάλη περιοχή μετά την πάσα της Μήτκου.

Η Γκάτσου με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 67’.


Ανδόρα (Άλμπερτ Γκαρθία): Βάσκεθ, Μάρκεθ, Γκονσάλβες (83' Βερτίθ), Μουέλας, Σιν (83' Γκαγιέγκο), Κολομπράνς (57' Γκάλινατ), Παλάου, Φερνάντεθ (57' Ρουσάφα), Ρόσας, Λουτς (75' Μαρτίν), Αρμενγκόλ

Ελλάδα (Αλέξανδρος Κατηκαρίδης): Γιαννακούλη, Κοτσάκη, Γκάτσου, Παλαμά, Μήτκου, Σαρρή (73' Χαμαλίδου), Κακαμπούκη (73' Πέιου), Μωραΐτου, Παπαδοπούλου (46' Χαλατσογιάννη), Πούλιου (73' Βαρδαλή), Κόγγουλη (38' Σπυριδωνίδου)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x