Stoiximan Super League

Ανδριόπουλος: «Τελείωσε με το ΚΕ.Σ.Α. η ΑΕΚ»

Πόσο κοντά βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ στην έκδοση της οικοδομικής άδειας περιέγραψε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος. Ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά-Σοφιάς» επιβεβαίωσε ότι η «Ένωση»… ξεμπέρδεψε με το ΚΕ.Σ.Α.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεδρίαση του ΚΕ.Σ.Α. δήλωσε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά-Σοφιάς» επιβεβαίωσε ότι το συμβούλιο θα εγκρίνει τον φάκελο του γηπέδου και εξήγησε τη μικρή απόσταση που έχει πλέον η ΑΕΚ μέχρι την οικοδομική άδεια:

«Υποβάλαμε όλες τις αλλαγές που μας είχαν ζητηθεί. Δεν είχαμε αντιρρήσεις, ούτε αρνητικές αντιδράσεις από τα μέλη της επιτροπής. Συζητήσαμε και διευκρινίσαμε και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Πλέον θα αποφασίσει το ΚΕ.Σ.Α.. Η απόφαση θα είναι θετική στη σωστή κατεύθυνση, αφού δεν είχαμε αντιρρήσεις. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εδώ.

Συνήθως κάνει 2 με 3 ημέρες για την απόφαση του ΚΕ.Σ.Α. Η ΑΕΚ δεν θα περάσει ΚΕ.Σ.Α. Μετά από 15 ημέρες πρέπει να υποβληθούν τα στοιχεία επίσημα για να ενημερωθεί ο φάκελος. Η τελευταία εκκρεμότητα της έκδοσης της άδειας είναι η έγκριση των υψομέτρων από τον Δήμο. Έχουμε έναν ορίζοντα μπροστά μας για δυο μήνες γι’ αυτές τις διεργασίες»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x