Europa League

Ανδρούτσος: «Πιστεύω θα περάσουμε»

Την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Οσμανλίσπορ και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League εξέφρασε ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Europa League παρά το 0-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με την Οσμανλίσπορ, παραμένει ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων τόνισε πως με συγκέντρωση η ομάδα είναι σε θέση να τα καταφέρει.

«Μπήκαμε στο παιχνίδι και ήμασταν έτοιμοι να τα δώσουμε όλα. Πάλι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Είναι κάτι που θα δουλέψουμε σίγουρα. Είχαμε καλές στιγμές στο παιχνίδι. Από αύριο θα κοιτάξουμε το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Στη συνέχεια θα δούμε τα λάθη μας ενόψει της ρεβάνς», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν έχει ελπίδες η ομάδα στην Τουρκία:

«Αυτό δεν θα το κρίνω εγώ. Θα το κρίνει ο προπονητής και το σταφ. Πιστεύω ότι έχουμε περισσότερες πιθανότητες. Χρειάζεται συγκέντρωση και πιστεύω ότι θα έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τουρκία και θα περάσουμε στην επόμενη φάση», δήλωσε.

Τέλος σε ό,τι αφορά την παρουσία του ίδιου και των Μανθάτη, Ρέτσου, είπε: «Εμείς από τη στιγμή που μαθαίνουμε ότι θα μπούμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι το μόνο που νιώθουμε είναι ανυπομονησία για να αγωνιστούμε. Είναι κάτι που περιμένουμε χρόνια. Είναι κάτι απίστευτο για εμάς, να μπαίνουμε σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη και ο κόσμος να φωνάζει. Πώς γίνεται να μην δώσουμε το 100%; Το άγχος μας είναι δημιουργικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x