Stoiximan Super League

Ανδρούτσος: «Το ξεχνάμε. Είμαστε καλύτερη ομάδα»

Ο Θανάσης Ανδρούτσος τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να αφήσει πίσω του την ήττα στο ντέρμπι και να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Απογοητευμένος από την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Θανάσης Ανδρούτσος. Μιλώντας στη Nova ο μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να αφήσουν πίσω την ήττα και με όπλο την ενότητα να επιστρέψουν στην κορυφή.

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Όπως δείξαμε στα τελευταία λεπτά, προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε, δεν πέσαμε ψυχολογικά. Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το ξεχάσουμε. Να δούμε τα υπόλοιπα ματς για να βρεθούμε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μου και αν είμαστε σαν μια «γροθιά» θα βρεθούμε σίγουρα στην κορυφή. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και όλα πρέπει να τα κοιτάς με τον ίδιο τρόπο, είτε είναι με τον Παναθηναϊκό είτε με κάποια άλλη ομάδα. Με αυτή τη νοοτροπία θα βρεθούμε στην κορυφή».

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα που ακολουθεί: «Είναι όμορφο να παίζεις τέτοια παιχνίδια με τον κόσμο δίπλα σου. Από αύριο κοιτάζουμε αυτό ματς και θα πάμε εκεί συγκεντρωμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x