Stoiximan Super League

«Ανεβαίνει» ο Κουεγιάρ για Ολυμπιακό

Γκουάιτα και Αντρές Φερνάντεθ παραμένουν ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για την αντικατάσταση του Ρομπέρτο, όμως στην Ισπανία θεωρούν πως στο προσκήνιο βρίσκεται η περίπτωση του Κουεγιάρ.

Κίνηση για την απόκτηση του Βιθέντε Γκουάιτα έκανε ο Ολυμπιακός με στόχο την αντικατάσταση του Ρομπέρτο, σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ της Superdeporters.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Βαλένθια φαίνεται πως παραμένει πρώτη επιλογή για τους Πειραιώτες, όμως εκείνος φαίνεται πως απασχολεί τη Λα Κορούνια και άλλες ομάδες, ενώ και το κασέ του θεωρείται ιδιαίτερα υψηλό.

Από εκεί και πέρα, ο Αντρές Φερνάντεθ ξεκίνησε προπονήσεις με την Πόρτο, με τα τοπικά δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως θα αποτελέσει το back up του Κασίγιας την επόμενη σεζόν.

Την ίδια στιγμή, στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Κουγιέρ της Χιχόν, με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται με συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Στη λίστα είναι και ο Πολωνός Τιτόν, ο οποίος απασχολεί (επίσης) την Κορούνια.

Στη Γαλλία, τώρα, ο Τύπος της χώρας επιμένει ότι ο Λίντσεϊ Ρος θα ντυθεί σύντομα στα ερυθρόλευκα, αλλά ο «Γαύρος» υποστηρίζει πως ο 24χρονος στόπερ δεν έχει κλείσει ακόμα και παραμένει στο… στόχαστρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x