Stoiximan Super League

«Ανεβαίνουν» για Ολυμπιακό Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα

Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα ανεβάζουν ρυθμούς και αναμένεται να είναι πανέτοιμοι για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή.

Χωρίς… ανάσα μετά το 0-0 με τον Πλατανιά, αφού η αποστολή επέστρεψε χθες βράδυ από τα Χανιά, οι παίκτες της ΑΕΚ άρχισαν την προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο».

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε με ικανοποίησε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να ακολουθεί το 80% του κανονικού προγράμματος προπόνησης και τον Ούγκο Αλμέιδα να κάνει πρόγραμμα επανένταξης μετά την ίωση που τον κατέβαλε. Αμφότεροι δύσκολα θα είναι στην αποστολή για το προσεχές παιχνίδι, αλλά εκτιμάται πως θα προλάβουν το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Χουάν Ντίας, που πάντως δεν υπολογίζεται. Πατίτο, Λαμπρόπουλος και Αραβίδης, που ήταν εκτός αποστολής για το ματς με τον Πλατανιά, γυμνάστηκαν κανονικά. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Πλατανιά, ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

H προπόνηση του Σαββάτου θα αρχίσει στις 10.30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x