Σε οριακό σημείο είναι η κατάσταση στα διοικητικά της Παναχαϊκής, με το μέλλον της ομάδας της Πάτρας να είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Ο Δημήτρης Δρόσος που την Πέμπτη ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει το μάνατζμεντ της ομάδας, απέσυρε το ενδιαφέρον του σε λιγότερο από ένα 24ωρο, την ώρα που ο Κώστας Κατσουράνης εμφανιζόταν να έχει έτοιμο επενδυτή για να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου.

Ωστόσο, στο προγραμματισμένο για την Παρασκευή ραντεβού του εκλεκτού του «Κατσούρ» Ελληνοαυστραλού επενδυτή, Θέμη Καλαθά με τους συμμάχους και τους μεγαλομετόχους του συλλόγου, αναβλήθηκε.

Όπως ενημέρωσε ο Κώστας Κατσουράνης, ο επιχειρηματίας από την Αυστραλία είχε σοβαρούς προσωπικούς λόγους και ακύρωσε την παρουσία του στην Πάτρα, την ώρα πάντως που έχει ξεκινήσει σούσουρο για το αν τελικά είναι «ψημένος» να αναλάβει τους Αχαιούς.

Ο Κώστας Κατσουράνης, ενημέρωσε ότι θα προγραμματιστεί νέο ραντεβού, αλλά είναι ξεκάθαρο πως στην Παναχαϊκή είναι αβέβαιο το μέλλον.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ