Super League 2

Ανέβαλε το ραντεβού για Παναχαϊκή ο επενδυτής του Κατσουράνη

Στον «αέρα» παραμένουν τα διοικητικά της Παναχαϊκής. Απέσυρε το ενδιαφέρον του ο Δρόσος, ενώ ανέβαλε προγραμματισμένο ραντεβού ο επενδυτής που έφερε στην Πάτρα ο Κώστας Κατσουράνης.

Σε οριακό σημείο είναι η κατάσταση στα διοικητικά της Παναχαϊκής, με το μέλλον της ομάδας της Πάτρας να είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Ο Δημήτρης Δρόσος που την Πέμπτη ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει το μάνατζμεντ της ομάδας, απέσυρε το ενδιαφέρον του σε λιγότερο από ένα 24ωρο, την ώρα που ο Κώστας Κατσουράνης εμφανιζόταν να έχει έτοιμο επενδυτή για να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου.

Ωστόσο, στο προγραμματισμένο για την Παρασκευή ραντεβού του εκλεκτού του «Κατσούρ» Ελληνοαυστραλού επενδυτή, Θέμη Καλαθά με τους συμμάχους και τους μεγαλομετόχους του συλλόγου, αναβλήθηκε.

Όπως ενημέρωσε ο Κώστας Κατσουράνης, ο επιχειρηματίας από την Αυστραλία είχε σοβαρούς προσωπικούς λόγους και ακύρωσε την παρουσία του στην Πάτρα, την ώρα πάντως που έχει ξεκινήσει σούσουρο για το αν τελικά είναι «ψημένος» να αναλάβει τους Αχαιούς.

Ο Κώστας Κατσουράνης, ενημέρωσε ότι θα προγραμματιστεί νέο ραντεβού, αλλά είναι ξεκάθαρο πως στην Παναχαϊκή είναι αβέβαιο το μέλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x