Stoiximan Super League

Ανεβάζει ρυθμούς ο Λόπες στην ΑΕΚ – Γεμίζουν διεθνείς τα Σπάτα

Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Έλντερ Λόπες, ο οποίος ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη. Ξεπέρασε την ίωση ο Κλωναρίδης, ενώ επέστρεψαν και οι περισσότεροι διεθνείς.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη. Τα Σπάτα «γέμισαν» και πάλι, αφού επέστρεψαν οι έξι από τους οκτώ διεθνείς (Μάνταλος, Μπακασέτας, Ανέστης, Λάζαρος, Γαλανόπουλος και Τρίστασον).

Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε στην διάθεσή του τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς δείχνοντας πως ξεπέρασε την ίωση που αντιμετώπιζα. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Έλντερ Λόπες, ο οποίος σιγά-σιγά ανεβάζει ρυθμούς και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Από εκεί και πέρα συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα οι Γιακουμάκης, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι και Κονέ, ενώ οι διεθνείς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η προετοιμασία της Ένωσης για το ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση την Πέμπτη (10.00). Σε αυτή αναμένεται να βρεθούν και οι Βράνιες και Γιόχανσον. Όσον αφορά την κατάσταση του Βόσνιου στόπερ, που την Τρίτη δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στο ματς με την Εσθονία, έχει μιλήσει με το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν αφού επιστρέψει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x