Stoiximan Super League

Ανεβάζει στροφές ο Σουμπίνιο

Σε διαδικασία ανασύνταξης εν όψει του δεύτερου ημιτελικού κόντρα στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Ατρόμητος, με τον Σουμπίνιο να ανεβάζει στροφές προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα.

Σε κανονικούς ρυθμούς επανέρχονται στον Ατρόμητο μετά τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο, με τον Σουμπίνιο να ανεβάζει ρυθμούς ώστε να μπορέσει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση της Τρίτης.

Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με όσους αγωνίστηκαν κόντρα στην «Ένωση» να ακολουθούν διαφορετικό πρόγραμμα συγκριτικά με τους υπόλοιπους.

Ο Κοντοές που έχει χτύπημα από το προχθεσινό ματς γυμνάστηκε ατομικά και αναμένεται από αύριο να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ μετά το ατομικό του πρόγραμμα, ο Σουμπίνιο ακολούθησε την προπόνηση όσων αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ.

Εξάλλου, αντιπροσωπεία των παικτών της ομάδας, βρέθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Περιστέρι προκειμένου να μοιράσουν αρνιά.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ατρόμητου:

«Οι Άγιες Ημέρες πλησιάζουν και η ΠΑΕ Ατρόμητος για μια ακόμη φορά δείχνει έγκαιρα την κοινωνική της ευαισθησία γνωρίζοντας ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινότητα τους και χρειάζονται τη συμπαράσταση μας!.

Για μια ακόμη χρονιά λοιπόν, βρεθήκαμε ως μόνιμοι χορηγοί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου «Από Καρδιάς» για να προσφέρουμε αρνιά τα οποία θα μοιραστούν στους συνανθρώπους μας και θα κάνουν το πασχαλινό τους τραπέζι πιο ευχάριστο.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι ποδοσφαιριστές Μπάλλας, Κούρος, Γροντής, Στόιτσεφ, Θεολόγου οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους για Καλή Ανάσταση και τόνισαν την σημασία της αλληλεγγύης και της στήριξης που πρέπει να έχουν σε αυτούς τους «δύσκολους καιρούς» οι ευπαθείς ομάδες της πόλης μας.

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο παραβρέθηκαν εκ μέρους της δημοτικής αρχής η Υπεύθυνη Αντιδήμαρχος Ξένη Κορόγιαννη και ο Αντιδήμαρχος αλλά και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλης Μπέτσης που μετέφεραν τις ευχαριστίες του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x