Stoiximan Super League

Ανεβάζει στροφές στην ΑΕΚ ο Λιβάγια

Αποφασισμένος να αντιστρέψει το κλίμα και να σηκώσει το βάρος της επίθεσης της ΑΕΚ εμφανίζεται ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης ανεβάζει στροφές στις προπονήσεις και δείχνει έτοιμος να «ξεμπουκώσει».

Τη δική του προσωπική αντεπίθεση, που θα τον κάνει τόσο καθοριστικό για την ΑΕΚ όσο ελπιζόταν με την απόκτησή του, ετοιμάζει ο Μάρκο Λιβάγια.

Παρόλο που η εικόνα του Κροάτη στις αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ δεν ήταν καλή, αλήθεια είναι πως ευσταθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το ελαφρυντικό ότι το παιχνίδι της ομάδας (και η πενιχρή τροφοδότησή του) δεν τον βοήθησε.

Αρχής γενομένης λοιπόν από το ματς με την Μπριζ, μοιάζει αποφασισμένος να «ξεμπουκώσει» στο σκοράρισμα και να σταματήσει την γκρίνια που (υπερβολικά σε κάποιες περιπτώσεις) ακούγεται για εκείνον.

Τουλάχιστον αυτό δείχνει η εικόνα του στις προπονήσεις, όπου ανεβάζει στροφές, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», και μπαίνει όλο και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας.

Την ίδια ώρα ο Μανόλο Χιμένεθ φέρεται να του έχει αναλύσει όλα όσα περιμένει από εκείνον στο γήπεδο και ευελπιστώντας ότι το αγωνιστικό πλάνο θα τον ευνοήσει περισσότερο, περιμένει ένα καθοριστικό (για τον ίδιο και την ομάδα) γκολ στο Βέλγιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x