Stoiximan Super League

Ανεβάζει ταχύτητα ο Εσιέν

Συμμετοχή σε ασκήσεις πήρε στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία ο Μικαέλ Εσιέν, που ανεβάζει ρυθμούς. Κανονικά «μπήκε» ο Σάντσες, που δείχνει έτοιμος. Πανέτοιμος ο Στιλ.

Κάθε μέρα και σε καλύτερη κατάσταση εμφανίζεται ο Μικαέλ Εσιέν. Ο Γκανέζος μέσος ανέβασε σήμερα ταχύτητα στου ρυθμούς προπόνησης στην Ολλανδία συμμετέχοντας μάλιστα σε ένα τμήμα των ασκήσεων της ομάδας. Στόχος του 32χρονου άσου είναι με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα να μπει σε φουλ ρυθμούς, προκειμένου να είναι πανέτοιμος στα τέλη του μήνα για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Σε ό,τι αφορά στον Σέρχιο Σάντσες, ο 29χρονος αμυντικός συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας επιβεβαιώνοντας ότι είναι σε άριστη κατάσταση, μιας και προπονείτο ατομικά πριν υπογράψει στο «τριφύλλι». Δεν θα είναι έκπληξη ο Ισπανός στόπερ να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Παρασκευής με τον Άγιαξ.

Καλά είναι τα νέα και για τον Λουκ Στιλ, που έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις του στη μέση και θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για δυνατό τεστ με τον «Αίαντα».

Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν και το απόγευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x