Stoiximan Super League

Ανεβάζουν ρυθμούς Βαρέλα και Αβραάμ

Με τους Ανδρέα Αβραάμ και Νίκο Βαρέλα να συμμετέχουν κανονικά στο ομαδικό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης στη Βέροια.

Κανονικά σήμερα η ΑΕΛ θα αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ στο AEL FC Arena αλλά οι καιρικές συνθήκες στη Λάρισα δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του αγώνα για την εξ’ αναβολής 11η αγωνιστική. Έτσι η θεσσαλική ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Τετάρτης στη Βέροια απέναντι στην τοπική ομάδα.

Οι συνθήκες ήταν παρόμοιες με των προηγούμενων ημερών και το χιόνι καλύπτε αρκετά σημεία του προπονητηρίου των Δένδρων.

Ο Σάκης Τσιώλης είδε τους Ανδρέα Αβραάμ και Νίκο Βαρέλα να μπαίνουν στο ομαδικό πρόγραμμα και να ανεβάζουν ρυθμούς ενώ το ίδιο συνέβη και με τον νεαρό Μασούρα που επιστρέφει από τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» είχε την ευκαιρία να τσεκάρει και τον Μαυροβούνιο, πανύψηλο σέντερ φορ, Μπόγκνταν Μίλιτς ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ, εφόσον οι περάσει τις εργομετρικές εξετάσεις. Εκτός ομαδικού προγράμματος έμεινε για ακόμα μια φορά ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, ενώ η αυριανή προπόνηση προγραμματίστηκε για τις 12:30 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x