Stoiximan Super League

«Ανέβηκε» ο Καφού για ΠΑΟΚ

Την άμεση ενίσχυση του ρόστερ ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης και μία από τις περιπτώσεις που κοιτάζουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ είναι ο Πορτογάλος χαφ Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας, πιο γνωστός ως Καφού.

«Κλείστε άμεσα παίκτες», ήταν η εντολή του Ιβάν Σαββίδη στους στενούς του συνεργάτες στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει καθυστερήσει αρκετά η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Μία από τις προτεραιότητες των Θεσσαλονικέων είναι η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, ο οποίος θα δώσει επιπλέον λύσεις στον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Νεότερες πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν πως για τον «Δικέφαλο του Βορρά» επανήλθε στο προσκήνιο η περίπτωση του Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας.

Ο Πορτογάλος μεσοαμυντικός, πιο γνωστός ως Καφού, είχε απασχολήσει και παλιότερα τους «ασπρόμαυρους» και τώρα η περίπτωσή του απασχολεί ξανά τη διοίκηση του συλλόγου.

Το συμβόλαιό του 24χρονου άσου λήγει το 2020, αλλά το γεγονός πως η Λοριάν υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, φαίνεται πως κάνει πιο εύκολη την υπόθεση για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x