Stoiximan Super League

Ανέστης: «Έχω δεχθεί άδικη κριτική»

Για το ματς της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Γιάννης Ανέστης, που αναφέρθηκε και στην κριτική που του έχει ασκηθεί κατά καιρούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εγώ βοήθησα την ομάδα μου να κρατήσει το μηδέν, ήρθαμε εδώ για τη νίκη, δεν τα καταφέραμε, θα δούμε τι πήγε λάθος και να βελτιωθούμε σε αυτό το κενό που έρχεται. Στο πρώτο μέρος δεν μας βγήκε το ματς, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους χώρους, στο δεύτερο το πετύχαμε, αλλά δεν ήρθε το γκολ, συνεχίζουμε.

Είμαστε 25 παίκτες εδώ και όλοι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Βγήκε ο Τσιγκρίνσκι, έπρεπε να βγει και όποιος και να παίζει μπροστά μου είμαι σίγουρος. Κάνω την πρώτη επέμβαση και έρχεται να πλασάρει παίκτης του ΠΑΣ, πιστεύω θα προλάβαινα. Ήταν η στιγμή του αγώνα. Εγώ αυτό που έχω να κάνω είναι να βελτιώνομαι και να δουλεύω και να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει πόντους.

Νιώθω δικαιωμένος, πρώτη φορά που μου συμβαίνει, αυτό βοήθησε την ομάδα μου να πάρει αποτελέσματα, εγώ δουλεύω, θέλω να είμαι συγκεντρωμένος και να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Εγώ όπου μπορώ στον αέρα βγαίνω, κάποια γκολ που δεχτήκαμε δέχτηκα άδικα την κριτική, εγώ βγαίνω όποτε το κρίνω εγώ. Δεν διστάζω είναι η στιγμή της απόφασης, υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς γι’ αυτό προσέχω τον εαυτό μου και την ομάδα μου, δουλεύω πιο πολύ για να γίνομαι καλύτερος. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπορούμε να αντιδράσουμε.

Για την Εθνική ομάδα: «Πρώτα έχουμε το ματς με την Εσθονία, πρέπει να πάρουμε τη νίκη και μετά θα παλέψουμε με το Βέλγιο για βαθμό ή βαθμούς. Στην οικογένειά μου την αφιερώνω την κλήση που με αγαπούν και με στηρίζουν. Από τους φίλους μου και τους γονείς μου ήρθαν τα πρώτα μηνύματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x