Stoiximan Super League

Ανέστης: «Η διαφορά καλύπτεται»!

Σύνθημα αντεπίθεσης από τον Γιάννη Ανέστη μετά την ήττα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρος για την δουλειά του Μοράις ο γκολκίπερ της Ένωσης.

Απογοητευμένος από τον τρόπο που ηττήθηκε η ΑΕΚ στην Τούμπα εμφανίστηκε ο Γιάννης Ανέστης. Ο γκολκίπερ της Ένωσης δήλωσε σιγά-σιγά η δουλειά του Μοράις φαίνεται στο γήπεδο, ενώ τόνισε πως η διαφορά από την κορυφή καλύπτεται.

Αναλυτικά:

«Είναι πικρό να χάνεις στο τελευταίο λεπτό. Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Ήμασταν άτυχοι στην τελευταία φάση, ήταν μια αδράνεια, ήταν μία άτυχη στιγμή. Συνεχίζουμε…»

Για την απουσία του Τσιγκρίνσκι; «Ναι, έτυχε αυτό με τον Τσιγκρίνσκι, μπήκε ο Λαμπρόπουλος, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό κι αυτός στο γήπεδο».

Για την εικόνα της ΑΕΚ; «Κάναμε αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής. Χάσαμε μια ευκαιρία με τον Αλμέιδα στο πρώτο ημίχρονο, άλλη μια με τον Λάζαρο και έγινε αυτό στο τέλος από μια αδράνεια. Νομίζω το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία».

Για τη φάση του κόρνερ που κέρδισε ο ΠΑΟΚ πριν το γκολ; «Δεν μπορώ να πω αν ήταν έξω νωρίτερα η μπάλα. Ήταν μπροστά ο Ντίντακ και δεν είδα καλά».

Για τον Μοράις και τη δουλειά του: «Έχει προλάβει να βάλει το δικό του στίγμα. Φάνηκε σήμερα. Μπήκαμε δυνατά. Όσο περνάει ο καιρός θα δουλεύουμε και θα βελτιωθούμε παραπάνω».

Αν καλύπτεται η διαφορά; «Εγώ πιστεύω ότι καλύπτεται. Θα κοιτάξουμε να πάμε παρακάτω και να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για το γκολ του Μάτος; «Ήταν πολύ κοντά και δεν μπορούσα να κάνω κάτι δυστυχώς για την ομάδα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x