Το χρονικό του προαναγγελθέντος διαζυγίου του με την ΑΕΚ ανακοίνωσε ο Γιάννης Ανέστης.

Συγκεκριμένα ο 27χρονος πορτιέρε με ποστάρισμά του στο Instagram επιβεβαίωσε πως πρόκειται να αποχωρήσει από την Ένωση μετά το τέλος του τρέχοντος συμβολαίου του, χωρίς βέβαια να παραλείψει να ευχαριστήσει όσους τον πίστεψαν αλλά και εκείνους που τον… αμφισβήτησαν, δίνοντας του επιπλέον κίνητρο.

Τέλος έκλεισε τη δήλωσή του τονίζοντας πως ένας κύκλος έκλεισε και ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει το που θα είναι αυτό.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας έφτασε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο όσους με πίστεψαν κι ήταν πάντα δίπλα μου, όσο κι εκείνους που με «αμφισβήτησαν» γιατί μου έδωσαν ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω για να γίνω ακόμα καλύτερος.
Όπως στην ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο υπήρξαν καλές και κακές στιγμές αλλά όλα είναι μέρος του ταξιδιού το οποίο τελειώνει με την καλύτερη ανάμνηση και δη την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι για την ποδοσφαιρική μου πρόοδο. Ο κύκλος έκλεισε, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει... Εις το επανιδείν!!!


Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασιας έφτασε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο όσους με πίστεψαν κι ήταν πάντα δίπλα μου, όσο κι εκείνους που με «αμφισβητησαν» γιατί μου έδωσαν ένα επιπλεον κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω για να γίνω ακόμα καλυτερος. Οπως στην ζωή ετσι και στο ποδοσφαιρο υπήρξαν καλές και κακές στιγμές αλλά ολα ειναι μερος του ταξιδιου το οποιο τελειωνει με την καλυτερη αναμνηση και δη την κατακτηση του πρωταθληματος. Η ΑΕΚ ηταν, ειναι και θα ειναι ανασποσπαστο κομματι για την ποδοσφαιρικη μου προοδο. Ο κυκλος εκλεισε, ενα νέο κεφαλαιο ανοιγει... Εις το επανιδειν!!! 2??2??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????Never Look Back ???? (@giannis_anestis) στις

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ