Europa League

Ανέστης: «Οι επικριτές κάνουν τη δουλειά τους και εγώ τη δική μου»

Καμία διάθεση απάντησης προς την βαριά κριτική που του έχει ασκηθεί μέχρι σήμερα δεν εμφάνισε ο πολυτιμότερος παίκτης της ΑΕΚ, Γιάννης Ανέστης μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Μίλαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, κατακτήσαμε έναν πολύτιμο πόντο, ο οποίος θα μας δώσει και ψυχολογία για το επόμενο παιχνίδι με την Μίλαν στην Αθήνα. Νομίζω ότι έκανα ένα πολύ καλό ματς, αυτό προσπαθώ να κάνω σε κάθε παιχνίδι, είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, συνεχίζουμε.

Οι επικριτές κάνουν τη δουλειά τους και εγώ τη δική μου, δουλεύω καθημερινά προκειμένου να βελτιώνομαι και σήμερα κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου. Ήταν ένα μεγάλο ματς για εμάς, ορισμένοι δεν είχαμε αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε τέτοιο επίπεδο, κόντρα σε τόσο δυνατό αντίπαλο. Είχαμε να κερδίσουμε πολλά, από την αρχή μπήκαμε δυνατά και πήραμε τελικά έναν σημαντικό βαθμό.

Τώρα υποδεχόμαστε την Μίλαν, αν πάρουμε τους τρεις πόντους πάμε ακόμα και για την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ παράλληλα σχεδόν εξασφαλίζουμε τη δεύτερη θέση και την παρουσία μας στη φάση των 32 του Europa League. Ωστόσο πρώτα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα πρωταθλήματος, έχουμε 2-3 ημέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε και να νικήσουμε κόντρα στον Ατρόμητο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x