Euro 2024

Άνετα Ελβετία, Πορτογαλία, ελπίζει η Ουγγαρία

Δεν άλλαξε κάτι στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας για Ελβετία και Πορτογαλία στο δεύτερο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ της Ρωσίας για την έβδομη αγωνιστική.

Οι πρωτοπόροι του γκρουπ σάρωσαν 3-0 την Ανδόρρα στο Σεν Γκάλεν, σε ένα ματς που διεκόπη για αρκετή ώρα στο πρώτο ημίχρονο, λόγω ισχυρής βροχόπτωσης, και διατήρησε το +3 στην κορυφή και κόντρα σε μία από τις αδύναμες ομάδες των προκριματικών, όπως και τις ελπίδες της για την απευθείας πρόκριση στα τελικά της Ρωσίας.

Σκόρερ για τους Ελβετούς ήταν οι Σεφέροβιτς στο 43’ και 63’ και Λιχστάινερ στο 67’.

Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές Ευρώπης σάρωσαν 5-1 τις Νήσους Φαρόε στο Οπόρτο και εξακολουθούν να ποντάρουν περισσότερο στη διαφορά τερμάτων στην περίπτωση ισοβαθμίας, μένοντας στο -3 από τους Ελβετούς.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 2-0 και έδιωξε το άγχος και το αυτογκόλ του Βάτχανμαρ απλά «σφράγισε» τη νίκη πριν έρθουν τα γκολ του άσου της Ρεάλ και του Ζέλσον Ολιβέιρα.

Εξακολουθεί να ελπίζει για να μπει «σφήνα» στα φαβορί η Ουγγαρία, μετά το άνετο 3-1 επί της Λετονίας στη Βουδαπέστη, που διατήρησε τους Μαγυάρους στο -8 από τις προνομιούχες θέσεις.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Κάνταρ, Ζάλαϊ και Τζόυντζακ.


Βαθμολογία:
1. Ελβετία 21 (30-4)
2. Πορτογαλία 18 (12-3)
3. Ουγγαρία 10 (11-8)
4. Νησιά Φερόε 5 (3-15)
5. Ανδόρρα 4 (2-16)
6. Λετονία 3 (3-15)


Επόμενη αγωνιστική (03/09):
Νησιά Φερόε – Ανδόρρα
Ουγγαρία – Πορτογαλία
Λετονία – Ελβετία


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x