Ιταλία

Άνετα κι ωραία η Γιουβέντους

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε! Η Γιουβέντους πήρε πολύ εύκολα την πρόκριση στα ημιτελικά του Coppa Italia, επικρατώντας 3-1 της Ρόμα.

Τριάρα και πρόκριση για τη Γιουβέντους.

Η «Γηραιά Κυρία» επικράτησε 3-1 της Ρόμα στο Τορίνο και σφράγισε εισιτήριο για τα ημιτελικά (θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μίλαν-Τορίνο) του Coppa Italia, «καθαρίζοντας» την… μπουγάδα από το πρώτο μέρος.

Η ομάδα του Σάρι έφτασε στην πραγματικότητα σε άνετη νίκη, την οποία «κλείδωσε» μέσα σε περίπου ένα τέταρτο. Οι «τζιαλορόσι» αντιστάθηκαν στο πρώτο μισό του α’ ημιχρόνου και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έβαλαν γερές βάσεις για τον στόχο τους.

Ο Ρονάλντο έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη και πάλι. Με σπριντ από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή στο 26’ και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Πάου Λόπεθ. Ο Μπεντανκούρ άδειασε την αντίπαλη άμυνα στο 38’ και με πλασέ νίκησε τον Ισπανό πορτιέρε. Ουσιαστικά τα πάντα τελείωσαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Ντάγκλας Κόστα σέντραρε για τον Μπονούτσι που με κεφαλιά έγραψε το 3-0.

Η πρώτη αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Ουντέρ έκανε εξαιρετική κίνηση εκτός και παράλληλα της περιοχής και έπιασε δυνατό σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στον Μπουφόν για να καταλήξει στα δίχτυα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x