Stoiximan Super League

Ανιγκό: «Είχαμε πολύ δυνατό χαρακτήρα»

Ικανοποιημένος από τη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν πίσω στο σκορ δήλωσε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Ζοσέ Ανιγκό, μετά το ματς με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό για εμάς. Παίξαμε καλά αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βάλουμε κάποιο τέρμα. Ο Πλατανιάς είχε μια μοναδική ευκαιρία που την δώσαμε εμείς σαν δώρο και έβαλε το γκολ. Δεν ήμασταν σωστοί πίσω στη διάταξη μας. Τους δώσαμε ένα δώρο και σκόραραν.

Το μοναδικό θετικό που μπορώ να βρω απ' αυτό το ματς είναι ότι είχαμε δυνατό χαρακτήρα. Τα παιδιά δεν ήθελαν να χάσουν, έδωσαν τα πάντα για να μπορέσουν να γυρίσουν στον αγώνα. Αυτό έκαναν, θα το κρατήσουμε αυτό αλλά γενικά δεν έπρεπε να χάσουμε βαθμούς σήμερα».

Για τις κλειστές άμυνες και αν αντιμετωπίζει πρόβλημα σε αυτό η ομάδα του: «Ναι δυστυχώς υπάρχει αυτό. Όλες οι ομάδες παίζουν με αυτόν τον τρόπο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δυσκολίες αλλά στο δεύτερο μέρος όταν αλλάξαμε την τακτική μας και παίξαμε με 4-4-2 παίξαμε καλύτερα, βρήκαμε λύσεις, θα κάνουμε ότι μπορούμε και ελπίζω στο επόμενο ματς να είμαστε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x