Stoiximan Super League

Ανιγκό: «Επαγγελματική ομάδα ο Λεβαδειακός. Στη Γαλλία θα ήταν μία… Οσέρ»

Εξαιρετικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις του Ζοσέ Ανιγκό από τον Λεβαδειακό, όπως φάνηκε σε δηλώσεις που έκανε σε γαλλικό ραδιόφωνο.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του, που είναι ο Λεβαδειακός, ο Ζοσέ Ανιγκό.

Ο 56χρονος προπονητής τόνισε πως η ομάδα της Βοιωτίας είναι μεν μικρή, αλλά πολύ επαγγελματική, ενώ αποκάλυψε πως διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκησή της.

Από ‘κει και πέρα, ο έμπειρος τεχνικός περιμένει από τον Μπραντάο να προσφέρει με την εμπειρία του, ενώ στο τέλος δήλωσε πως το γαλλικό πρωτάθλημα θα βγει κερδισμένο από τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ένας μάνατζερ μεσολάβησε για να πάω εκεί. Έψαχνα για μία ανθρώπινη περιπέτεια. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση. Μπορεί να είναι μία μικρή και οικογενειακή ομάδα, αλλά είναι πολύ επαγγελματική. Στη Γαλλία, θα ήταν μία ομάδα σαν την Οσέρ. Ακόμη έχω τη δίψα να προπονήσω. Ζω την κάθε μέρα ξεχωριστά, γιατί ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. Αλλά, αυτή τη στιγμή το πάθος παραμένει», δήλωσε αρχικά ο Ζοσέ Ανιγκό στον ραδιοφωνικό σταθμό «RMC Sport» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία του Λεβαδειακού.

Για την απόκτηση του Μπραντάο από την ομάδα της Λειβαδιάς: «Ήρθε για να μας βοηθήσει με την εμπειρία του. Και για εκείνον είναι μία πρόκληση. Έχει περάσει από τη Σαχτάρ στη Μαρσέιγ, στη συνέχεια από τη Μαρσέιγ στην Σεντ Ετιέν, από την Σεντ Ετιέν στην Μπαστιά και από την Μπαστιά στον Λεβαδειακό. Τον έχω προειδοποιήσει για το τι να περιμένω από εκείνον (γέλια)».

Τέλος, ο έμπειρος προπονητής ερωτήθηκε για την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν: «Ενδεχομένως να είμαι ο μοναδικός οπαδός της Μαρσέιγ που είμαι υπέρ της απόκτησης του Νεϊμάρ (γέλια). Παρά το γεγονός πως είμαι τρελός για τη Μαρσέιγ, θεωρώ πως αυτή η μεταγραφή της Παρί Σεν Ζερμέν είναι πολύ καλό νέο για το γαλλικό πρωτάθλημα. Δεν καταλαβαίνω τον… πόλεμο που γίνεται γι’ αυτή τη μεταγραφή. Δεν μας ενδιαφέρει! Φέτος, θα έχουμε ένα πρωτάθλημα πολύ υψηλού επιπέδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x