Stoiximan Super League

Ανιγκό: «Όταν κάνεις τέτοια λάθη απέναντι στον ΠΑΟΚ…»

Στα λάθη που έγιναν στα μετόπισθεν απέδωσε σε μεγάλο βαθμό την βαριά ήττα του Λεβαδειακού στην Τούμπα ο Ζοσέ Ανιγκό.

Στα λάθη που έκαναν οι παίκτες σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων απέδωσε σε μεγάλο βαθμό την βαριά ήττα στην έδρα του πάγκο ο Ζοσέ Ανιγκό.

Αναλυτικά:

«Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αυτό το παιχνίδι, ξέραμε από πριν ότι παίζοντας με τον ΠΑΟΚ έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις ομάδες που έχει πάρα πολλές πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Γνωρίζαμε τα ατού που έχει, δουλέψαμε πάνω σε αυτά, ξέρουμε πόσο καλά χρησιμοποιούν τον Μάτος, προσπαθήσαμε να μην δεχτούμε γκολ από παρόμοιες φάσεις που βγάζει με τον Μάτος, παρόλα αυτά δεν τα καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν ισόπαλο, γιατί είχαμε και εμείς τρεις καλές φάσεις, ειδικά η μια ήταν πολύ για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος είπαμε στους παίκτες να βγουν και να προσπαθήσουν να μην δεχτούν κάποιο γρήγορο γκολ για να μπορέσουμε πιθανόν να κάνουμε αργότερα κάτι διαφορετικό, να αλλάξουμε κάτι στην ομάδα, αλλά δεχθήκαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ και μετά μέσα σε 12 λεπτά δεχθήκαμε τρία γκολ. Η κατάσταση όπως καταλαβαίνετε ήταν πολύ δύσκολη για εμάς. Στο ποδόσφαιρο όταν κάνεις λάθη είναι δύσκολα τα πράγματα, ειδικά όταν κάνεις τέτοια λάθη απέναντι σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, τα πράγματα γίνονται χειρότερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x