Stoiximan Super League

Ανησυχία για Πράνιτς στον Παναθηναϊκό

Δυσάρεστα νέα προκύπτουν στον Παναθηναϊκό παραμονές του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς «κόπηκε» από την αποστολή της εθνικής Κροατίας ο Ντάνιελ Πράνιτς λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Ο φόβος για τους παίκτες που αποχωρούν με τις εθνικές τους ομάδες προκειμένου να μην υποστούν κάποιον τραυματισμό ισχύει για όλους τους συλλόγους και δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό η περίπτωση του Ντάνιελ Πράνιτς επιβεβαιώνει τον παραπάνω κανόνα.

Ο Κροάτης άσος που βρισκόταν στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για φιλικές αναμετρήσεις, δεν πρόκειται να ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του για το φιλικό ματς κόντρα στη Ρωσία.

Όπως ανακοίνωσε η κροατική ομοσπονδία μέσω Twitter, ο άσος του Παναθηναϊκού δεν προπονήθηκε ούτε το Σάββατο, ούτε την Κυριακή λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και ως εκ τούτου δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Άντε Τσάτσιτς για το αυριανό ματς.

Με αυτή την εξέλιξη η ανησυχία στις τάξεις του «τριφυλλιού» είναι έκδηλη, αφού ο Αντρέα Στραματσόνι θα ήθελε να έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές και η κατάσταση του Ντάνιελ Πράνιτς θα διαπιστωθεί με την επιστροφή του στην Αθήνα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x