Euro 2016

Ανησυχία για το Euro της Γαλλίας λόγω Βρυξελλών!

Τη έντονη ανησυχία του ενόψει του Euro 2016, λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη με τελευταία αυτή στις Βρυξέλλες, εξέφρασε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Μπερνάρ Καζενέβ.

Ακόμη πιο αυστηρά θα πρέπει να είναι τα μέτρα ασφαλείας στη Γαλλία, ενόψει του Euro 2016 τον προσεχή Ιούλιο, όπως τόνισε ο Μπερνάρ Καζενέβ με αφορμή τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη και με πιο πρόσφατη αυτή φυσικά στις Βρυξέλλες.

Ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε στο «AP» πως πρόκειται για θέμα «υψίστης ασφαλείας», προσθέτοντας πως στο Euro θα πρέπει οι αρχές να παρέχουν: « μέγιστη ασφάλεια στις ομάδες, στα μέλη των αποστολών, αλλά και στους φιλάθλους».

Ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο και τις επιθέσεις στο Παρίσι, όπου έχασαν τη ζωή τους συνολικά 130 άτομα, οι Γάλλοι έχουν αυξήσει κατά πολύ τα μέτρα ασφαλείας στους αγωνιστικούς αλλά και τους περιβάλλοντες χώρους των γηπέδων, ενώ ο Καζενέβ αποκάλυψε πως η πολιτεία προτίθεται να δαπανήσει το ποσό των 2 εκατ. ευρώ για την τοποθέτηση κι άλλων καμερών σε διάφορους χώρους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x