Stoiximan Super League

Ανησυχία για Ζέκα και Λέτο στον Παναθηναϊκό

Ήταν στραβό το κλήμα, ήρθαν και οι τραυματισμοί… Στον Παναθηναϊκό υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση των Ζέκα και Λέτο που αποχώρησαν τραυματίες από το ντέρμπι.

Ενός κακού, μύρια έπονται… Σαν να μην έφταναν στον Παναθηναϊκό η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και τα λαϊκά δικαστήρια, στις πληγές από το ντέρμπι έρχονται να προστεθούν και οι τραυματισμοί.

Ζέκα και Λέτο αποχώρησαν τραυματίες και υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή τους. Ο Πορτογάλος μέσος ένιωσε ένα τσίμπημα, αλλά αγωνίστηκε κανονικά μέχρι να γίνουν αφόρητες οι ενοχλήσεις στο δικέφαλο και να ζητήσει αλλαγή. Στο ίδιο σημείο ένιωσε σφίξιμο ο Αργεντινός επιθετικός κι έτσι αμφότεροι θα υποβληθούν σήμερα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχουν τραβήγματα ή θλάση. Με δεμένο τον αστράγαλο αποχώρησε από το Φάληρο και ο Μουμπάρακ Γουακάσο, αλλά δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

Όλα αυτά κι ενώ την επόμενη Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, για το οποίο θα κάνει αγώνα δρόμου ο Μάρκους Μπεργκ μετά τη θλάση που υπέστη στον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x