Γερμανία

Ανησυχία και στην εθνική Γερμανίας για τον Νόιερ

Ο μακροχρόνιος τραυματισμός του Μάνουελ Νόιερ, που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης, μέχρι τις αρχές του 2018, πέραν της Μπάγερν Μονάχου, ανησυχεί και τους ανθρώπους της εθνικής Γερμανίας

Για τον τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ, το τρέχον ποδοσφαιρικό έτος έχει λάβει τέλος, καθώς τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και μετά την πετυχημένη χειρουργική επέμβαση θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τις αρχές του 2018.

Πέραν τον Βαυαρών, η εξέλιξη αυτή ανησυχεί και τα υψηλά κλιμάκια των ανθρώπων της εθνικής Γερμανίας, καθώς ο 31χρονος διεθνής πορτιέρο, αποτελεί ένα από τα βασικά και αναντικατάστατα στελέχη, κάτω από τα γκολπόστ των «αετών».

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Νόιερ, τοποθετήθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «Nationalmannschaft», Γιόακιμ Λεβ, ο οποίος δήλωσε:

«Λυπάμαι πραγματικά για τον Μάνουελ. Είναι ένα τεράστιο πλήγμα για αυτόν, αλλά έχει την πειθαρχία, την προσωπικότητα και την βούληση, να επιστρέψει δυνατός. Από ιατρικής πλευράς βρίσκεται σε καλά χέρια και έχει την υποστήριξη που χρειάζεται, τόσο από μας, όσο και από την Μπάγερν Μονάχου»

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x