Stoiximan Super League

Ανησυχούν για τον Σιλά στον Παναθηναϊκό

Πολλά ταξίδια, ένα 90λεπτο και ενδεχομένως άλλο ένα, εγκυμονούν κινδύνους για τραυματισμό στον Σιλά, ο οποίος δύσκολα φαίνεται πως θα μπορέσει να κάνει ντεμπούτο στο ματς με την Κέρκυρα.

Έντονη ανησυχία υπάρχει στον Παναθηναϊκό για τον Σιλά λόγω της μεγάλης επιβάρυνσης στον οργανισμό του στις τελευταίες ημέρες. Ο νέος άσος του τριφυλλιού έχει κάνει αρκετά ταξίδια, έχει παίξει ένα φουλ 90λεπτο απέναντι στο Μαρόκο και αναμένεται να παίξει και στο σημερινό ματς του Μάλι, πάλι με το Μαρόκο αλλά εντός έδρας.

Εκτός αυτού έχει κάνει αρκετά ταξίδια. Ένα για να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει στους πράσινους, ένα για να επιστρέψει και να ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα αλλά και άλλα δύο για το πρώτο παιχνίδι με το Μαρόκο.

Όλα αυτά σημαίνουν μεγάλη επιβάρυνση για τον μέσο του τριφυλλιού ο οποίος μπορεί να είχε λάβει εγγυήσεις από τον προπονητή του ότι θα τον ξεκουράσει αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Έτσι το ενδεχόμενο τραυματισμού είναι υπαρκτό με τους ανθρώπους του τριφυλλιού πλέον να θεωρούν ότι είναι δύσκολο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x