Stoiximan Super League

Άνοιξε λογαριασμό ο Κιταμπάλα

Πρώτη εμφάνιση, πρώτο γκολ για τον Λινέλ Κιταμπάλα με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης που σκόραρε στο νικηφόρο φιλικό με την Καλλιθέα (1-2).

Άνοιξε λογαριασμό ο Λινέλ Κιταμπάλα!

Ο 28χρονος επιθετικός στην παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης στο νικηφόρο φιλικό με την Καλλιθέα (1-2), σκόραρε το πρώτο του γκολ και έδειξε πως έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και είναι έτοιμος να βοηθήσει!

Ο Κιταμπάλα άνοιξε το σκορ στο φιλικό στο 24ο λεπτό με δυνατό σουτ, ενώ είκοσι λεπτά αργότερα είχε ακόμη μια καλή στιγμή για να σκοράρει αλλά δεν βρήκε στόχο μέσα από την περιοχή. Ενδιάμεσα, ο Κονέ είχε ένα φάουλ στο δοκάρι, ενώ οι «κυανόλευκοι» σε όλο το πρώτο ημίχρονο είχαν πολύ καλή εικόνα και έφτιαξαν αρκετές τελικές για να σκοράρουν.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Απόλλων έκανε δύο τα τέρματά του με κεφαλιά του Σιατραβάνη (48’), με την απάντηση της Καλλιθέας να έρχεται ένα λεπτό αργότερα με τον Ξόμπλιο. Ωστόσο, ο ρυθμός στην επανάληψη ήταν κακώς λόγω των αρκετών αλλαγών των δύο προπονητών, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να έχει πάντως τον έλεγχο και να κρατάει τη φιλική νίκη μέχρι το φινάλε.

Απόλλων Σμύρνης (α’ ημίχρονο): Χουάντερσον, Ντάσιος, Μπίτζιμιν, Χουάρες, Βαλλιάνος, Παπάζογλου, Μενδρινός, Κονέ, Μάατσεν, Κιταμπάλα, Μάατσι.

Στο δεύτερο ημίχρονο για τον Απόλλωνα αγωνίστηκαν οι Ταΐρης, Κύργιας, Βαφέας, Μπάμπιαρζ, Καλλέργης, Σιατραβάνης, Καστιγέχος, Αλμπάνης, Κούρος, Κοντοές, Κατσαρας και Ζαρόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x