Stoiximan Super League

Άνοιξε ο δρόμος για Μάρκο Σίλβα!

Ξεπεράστηκε ο... σκόπελος για να πιάσει και επίσημα λιμάνι! Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Μάρκο Σίλβα κι ο Πορτογάλος ετοιμάζεται να γίνει και τυπικά κόουτς του Ολυμπιακού.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το σίριαλ του Ολυμπιακού με τον Μάρκο Σίλβα! Εδώ και καιρό ο Πορτογάλος προσπαθούσε να βρει τη χρυσή τομή με την διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το διαζύγιο και τελικά τα κατάφερε...

Τα «λιοντάρια» ανακοίνωσαν και επίσημα την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον νεαρό κόουτς και ως εκ τούτου άνοιξε ο δρόμος για να πιάσει... λιμάνι!

Ο 38χρονος προπονητής αναμένεται, λοιπόν, τα προσεχή 24ώρα στην Ελλάδα, προκειμένου σε πρώτη φάση να ανακοινωθεί η πρόσληψή τους απ' τους νταμπλούχους Ελλάδας (που έχουν ενημερώσει πως την Δευτέρα θα 'ναι στην χώρα μας για την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς) και στη συνέχεια να σηκώσει μανίκια.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν του Μάρκο Σίλβα, αποχώρησαν απ' την Σπόρτινγκ και οι βοηθοί του, οι οποίοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον ακολουθήσουν στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x