Stoiximan Super League

Ανοικτό του Αμπέντ

Αναβολή μιας μέρας πήρε η άφιξη του Μεχντί Αμπεντ στην Ελλάδα, με το θέμα της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό να είναι ανοικτό. «Πράσινο» για τον δεξιό μπακ, Γιενς Βέμερ.

Το απόγευμα της Τρίτης αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα ο Μεχντί Αμπεντ, με την άφιξή του στην Ελλάδα να παίρνει αναβολή μιας μέρας. Ο Αλγερινός, κατά την παραμονή του στη χώρα μας, θα έχει συζήτηση με τον Παναθηναϊκό, σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του, με τις πληροφορίες, πάντως, να αναφέρουν ότι τα πάντα είναι ανοικτά!

Μπορεί ο παίκτης να θέλει να φορέσει ξανά τα πράσινα, αλλά στην παρούσα φάση υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και μένει να δούμε αν αυτό το χάσμα θα γεφυρωθεί. Φυσικά, «όπλο» του «τριφυλλιού» είναι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν πρέπει το ταξίδι του Αμπέντ να έχει τον χαρακτηρισμό «διαφαινόμενης συμφωνίας».

Ο Αλγερινός δεν έρχεται για να κλείσει, αλλά για να μιλήσει. Τη στιγμή που μιλάμε, τα πάντα είναι μοιρασμένα. Οι συζητήσεις των δυο πλευρών θα δείξουν ποια θα είναι η κατεύθυνση και αν οι πιθανότητες μεταγραφής αυξηθούν ή μειωθούν.

Προχωράει για Βέμερ

Σε ό, τι αφορά το θέμα του δεξιού μπακ, ο Γιενς Βέμερ είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Ο Γερμανός άσος της Πάτερμπορν έχει κερδίσει πόντους, έναντι του Λιζόν του Αγιαξ και στο θέμα αυτό αναμένονται σύντομα εξελίξεις. Οι επαφές των δυο πλευρών θα ολοκληρωθούν σύντομα και αν δεν αλλάξει κάτι, ο 29χρονος θα έρθει στην Αθήνα για να συμφωνήσει για δυο χρόνια.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x