Stoiximan Super League

Ανοιχτό και το θέμα Χιμένεθ για ΑΕΚ

Η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ περιλαμβάνει δύσκολες αποφάσεις και ακόμη και η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ δεν είναι δεδομένη.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για την ΑΕΚ και η επόμενη μέρα επιβάλλει τη λήψη αποφάσεων, αλλά και επενδύσεις. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης καλείται να είναι αυτός που θα δείξει το δρόμο με τις επιλογές του.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ακόμη και η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ δεν θα πρέπει να θεωρείται 100% δεδομένη. Ο Ισπανός τεχνικός έχει μεν το ελαφρυντικό πως ανέλαβε την ομάδα μεσούσης της περιόδου και κλήθηκε να παρουσιάσει βελτίωση με ένα ρόστερ με επιλογές που δεν ήταν δικές του σε πολλές θέσεις, ωστόσο κάποιοι εκτιμούν πως με την παραμονή του η ΑΕΚ δεν θα παρεκκλίνει πολύ από το προφίλ μιας ομάδας που θα είναι συμπαγής στην άμυνα, αλλά προβλέψιμη στο παιχνίδι της και που θα στηρίζεται κατά βάση στην ατομική ποιότητα κάποιων παικτών.

Κι επειδή οδεύουμε σταδιακά στην είσοδο της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, κάποιοι θεωρούν πως ίσως θα έπρεπε να αλλάξει προφίλ και αγωνιστικά η ομάδα, με έναν προπονητή που θα δημιουργήσει μια ομάδα που θα παίζει πιο ομαδικό, κυριαρχικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα, καθώς σε περίπτωση που αποφασιστεί να πορευτεί η «Ένωση» χωρίς τον Χιμένεθ, θα πρέπει να βρεθεί γρήγορα ο άνθρωπος που θα χτίσει την ομάδα της νέας περιόδου και θα βάλει μπροστά τον σχεδιασμό.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, αν η ΑΕΚ βρεθεί σε αναζήτηση προπονητή, τότε είναι πιθανό να πέσουν στο τραπέζι τα ονόματα των Τόμας Κρίστιανσεν και Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο 46χρονος Δανός, που εργάστηκε σε ΑΠΟΕΛ και Λιντς, είχε εξεταστεί σαν λύση και τον Ιανουάριο, ενώ είναι ελεύθερος. Ο 49χρονος Σέρβος τεχνικός, που είχε περάσει με επιτυχία από τον Πανιώνιο, είναι πιθανό να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα παρότι έχει συμβόλαιο ως το 2020.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x