Stoiximan Super League

Ανοιχτό το ενδεχόμενο προστίμου στον Άλτμαν

Ο Όμρι Άλτμαν είναι πιθανό να τιμωρηθεί με πρόστιμο από τον Παναθηναϊκό για την αδικαιολόγητη αποβολή του στο ματς με την ΑΕΛ.

Μία αψυχολόγητη και αντιαθλητική ενέργεια του Όμρι Άλτμαν οδήγησαν στην αποβολή του και άφησαν τον Παναθηναϊκό με εννιά παίκτες απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός στο 84ο λεπτό και αφού έχασε μια μονομαχία με τον Μίλος Ντέλετιτς, τον κλώτσησε στο κεφάλι τη στιγμή που ο αντίπαλός του ήταν πεσμένος στο χορτάρι, με αποτέλεσμα να αντικρίσει απευθείας κόκκινη.

Παρότι οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη και η ανόητη ενέργεια του Άλτμαν δεν στοίχισε βαθμούς, είναι πιθανό ο Άλτμαν να τιμωρηθεί με πρόστιμο για παραδειγματισμό, προκειμένου να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο και υπάρχουν συνέπειες για την ομάδα.

Ο Άλτμαν κινδυνεύει με δύο ή τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του, πράγμα που σημαίνει πως χάνει σίγουρα τα εκτός έδρας ματς με Λαμία για το πρωτάθλημα και Αναγέννηση Καρδίτσας για το Κύπελλο αντίστοιχα, ενώ αν τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές θα χάσει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x