Αγγλία

Ανρί: «Τα έχουμε ακούσει αυτά ξανά απ’ τον Βενγκέρ…»

Δημόσια δριμεία κριτική άσκησε ο Τιερί Ανρί στον Αρσέν Βενγκέρ, λίγο μετά την επισημοποίηση της παραμονής του Αλσατού τεχνικού στον πάγκο της Άρσεναλ.

Μετά την επισημοποίηση της παραμονής του για δυο χρόνια ακόμα στον πάγκο της Άρσεναλ, ο Αρσεν Βενγκέρ θα πρέπει επιτέλους να... ξοδέψει για μεταγραφές και να εμφανίσει μια εμφανώς καλύτερη ομάδα, η οποία θα μπορέσει μετά από χρόνια να φτάσει στον τίτλο του πρωταθλητή, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Τιερί Ανρί!

Παρότι ο παλαίμαχος άσος της Άρσεναλ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του Αλσατού, εντούτοις ο ίδιος δεν δίστασε να του ασκήσει δημόσια κριτική μέσω των δηλώσεων του στον «Sky Sports», τονίζοντας πως τα σενάρια περί σημαντικής ενίσχυσης της Άρσεναλ και της δυνατότητας της να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο, είναι πράγματα που τα έχει ακούσει… ξανά και ξανά:

«Ως οπαδός της Άρσεναλ, και ως παίκτης που είχε τον Αρσέν προπονητή και είχε μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπο του, είμαι χαρούμενος που τον βλέπω στον σύλλογο, όμως ο χρόνος θα μιλήσει στο τέλος. Τελείωσαν την σεζόν με δυναμικό τρόπο, αν και το έχουν ξανακάνει αυτό. Το να ‘σηκώνεις’ το Κύπελλο Αγγλίας , το να κερδίζεις μια ομάδα σε μια ημέρα είναι ένα πράγμα, το να κάνεις αυτό συνεχώς για 38 αγώνες είναι μια διαφορετική ιστορία», υπογράμμισε ο Γάλλος, που είχε συνυπάρξει με τον Αρσέν Βενγκέρ για αρκετά χρόνια στο Λονδίνο (1999-2007) και είχε πανηγυρίσει μαζί του το τελευταίο χρονικά πρωτάθλημα της Άρσεναλ (το 2004), για να συνεχίσει λέγοντας:

«Όλοι περιμένουν τον τίτλο, οι παίκτες, ο σύλλογος, οι φίλαθλοι και ο ίδιος ο Αρσέν. Ενδέχεται να αγοράσει έναν ή δυο παίκτες, όπως ισχυρίστηκε, ώστε να δημιουργήσει μια δυναμική ομάδα για να κερδίσει επιτέλους το πρωτάθλημα. Αλλά τα έχω ακούσει αυτά ξανά παλιότερα, και την προηγούμενη χρονιά, και την αμέσως προηγούμενη…

Ευελπιστώ πως μια αλλαγή στη διάταξη της ομάδας είναι κάτι που θα τον βοηθήσει να κατακτήσει τη νέα χρονιά τον τίτλο», τα όσα δήλωσε ο πρώην φορ των «κανονιέρηδων».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x